Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Iveco STRALIS HI-Way äänestettiin vuoden 2013 kuorma-autoksi

Arvostettu palkinto jaettiin 64. kertaa järjestetyn Hannoverin hyötyautonäyttelyn juhlatilaisuudessa. Hannoverin autonäyttely on suurin Euroopassa järjestettävä hyötyautotapahtuma.

”Olemme hyvin ylpeitä tästä palkinnosta. Uusi STRALIS asettaa uudet kriteerit tehokkuudelle, laadulle ja asiakkaan saamalle arvolle. Malli on konkreettinen osoitus yhtiömme uudistuneesta, asiakasläheisyyteen ja erinomaisten tuotteiden tarjoamiseen tähtäävästä toimintastrategiasta”, Ivecon toimitusjohtaja Alfredo Altavilla kertoi palkinnonjakotilaisuudessa.

Uusi STRALIS Hi-Way: merkittävimmät innovaatiot lyhyesti

Uuden STRALIS Hi-Way -mallin tärkeimmät ominaisuudet ovat kokonaisomistuskustannusten merkittävä väheneminen ja FPT Industrial
-yhtiön kehittämä patentoitu HI-eSCR-pakokaasunpuhdistustekniikka.

Uusi STRALIS on erittäin laadukas ja siihen on saatavana joukko integroituja palveluita, kuten assistance -palvelu, kaluston hallinnointipalvelu ja taloudellisen ajotavan koulutus kuljettajille. Näiden ominaisuuksien avulla uuden STRALIS-mallin kokonaisomistuskustannukset voivat laskea jopa 4 prosenttia kansainvälisessä ajossa ajettaessa keskimäärin 130 000 kilometriä vuodessa, neljän vuoden aikavälillä tarkasteltuna.

Uudessa STRALIS-mallissa on FPT Industrial -yhtiön valmistama Cursor-moottori, joka takaa alhaisen polttoaineenkulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn.

FPT Industrial -yhtiön suunnittelema, patentoima ja valmistama ainutlaatuinen High Efficiency SCR  -pakokaasunpuhdistustekniikka tekee uudesta STRALIS-mallista ainoan markkinoilla olevan, ilman EGR –takaisinkierrätys järjestelmää Euro VI -päästövaatimukset täyttävän raskaan kuorma-auton. HI-eSCR-tekniikka vähentää typpioksidipäästöjä jopa yli 95 prosentilla. FPT Industrial -yhtiön Euro VI -vaatimukset täyttävien ajoneuvojen pakokaasujen jälkikäsittelytekniikka on ainutlaatuinen, sillä se täyttää typpioksidipäästöjä koskevat tiukat vaatimukset polttoaineenkulutusta lisäämättä.

Uudistettu ohjaamo

Ohjaamon ergonomiaa ja ajomukavuutta on parannettu läheisessä yhteistyössä jälleenmyyjien ja asiakkaiden kanssa. Ohjaamon ulkoasun uudelleenmuotoilussa on keskitytty auton aerodynamiikan parantamiseen ja sitä kautta polttoainetehokkuuteen. Ohjaamossa on muun muassa uusi etusäleikkö, uudistetut ilmavirranohjaimet ja uudelleen muotoiltu puskuri.

Uudessa STRALIS Hi-Way -mallissa on edistynyt ja integroitu telejärjestelmä, parannetut asiakaspalveluvälineet ja edistyneimmät ajoturvallisuusominaisuudet, kuten EBS ja jarruavustin, kaistavahti, ESP, etäisyyden säilyttävä vakionopeudensäädin, LED -päivävalot, uusi kuljettajan avustusjärjestelmä ja edistynyt hätäjarrutustehostin.

Kuljettajan suorituskyvyn parantamiseen uusi STRALIS tarjoaa ainutlaatuisen kuljettajan ajotavan arviointi toiminnon, joka auttaa kuljettajaa parantamaan ajotapaansa reaaliajassa. Jos auto on lisäksi yhdistetty koko ajoneuvokannan kattavaan IVECONNECT FLEET -järjestelmään, ajoneuvokannasta vastaava henkilö pystyy arvioimaan kuljettajan ajotapaa etäyhteyden kautta.

Lue seuraavaksi