Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi DAF-oheistuotekokoelma uudessa DAF-verkkokaupassa

DAF-verkkokaupan tuotteita

Täysin uusi oheistuotekokoelma täysin uudessa verkkokaupassa. Tämä on DAF-fanien juhlapäivä. Varta vasten suunniteltuun DAF-kokoelmaan kuuluu laaja valikoima käytännöllisiä, tyylikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Saatavilla on tuotteita niin työ- kuin vapaa-aikaankin.

Vuoden 2021 DAF-kokoelmaan kuuluu miellyttävän näköisiä ja käytännöllisiä vaatteita (mm. T-paitoja, pikeepaitoja, huppareita, lippalakkeja, takkeja ja sukkia) sekä laaja valikoima asusteita, kuten kestäviä matkalaukkuja, aurinkolaseja, kelloja ja kestäviä sekä ylellisiä DAF-nahkatuotteita.

DAF-verkkokauppatuotteita

Lapset ja yritystuotteet

Lasten tuotevalikoima sisältää vaatteita, hauskoja ikkunatarroja, lippalakkeja, pehmoleluja ja vauvantuotteita. Yritystuotteiden täydelliseen valikoimaan kuuluu erilaisia vihkoja, kyniä, latureita ja langattomia nappikuulokkeita.

DAF-pienoismallit

DAF-verkkokaupassa on 18 erilaista Teknon ja WSI:n valmistamaa pienoismallia. Saatavilla on puoliperävaunuyhdistelmien, kuorma-autojen, kippiauton, lavettiauton ja hinausauton pienoismalli. Erityisesti äärimmäisen yksityiskohtainen DAF A1600 -klassikkoauton 1:50-pienoismalli ja XF Limited Black Edition -vetoauton 1:50 -pienoismalli kääntävät katseita.

DAF-kokoelma on nyt saatavilla osoitteesta www.dafshop.com ja yli 1 100 virallisen DAF-jälleenmyyjän ja -huoltopisteen kautta.

DAF-verkkokauppatuotteita


Lue seuraavaksi