Uutiset

Kuljetuskalusto

Uudistuneet ConFoot-jalat

Uusi ConFoot

Suomalainen ConFoot-jalka on tarjonnut ratkaisun merikonttilogistiikan tehostamiseen hieman yli vuoden ajan. Tuote on mahdollistanut merikonttien tehokkaamman ja edullisemman käsittelyn niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille ja toimijoille. Konttien kulmiin kiinnitettävät kevyet jalat antavat mahdollisuuden jättää merikontit helposti ja nopeasti sinne missä niitä tarvitaan. Myös lastaus onnistuu ilman kalliista konttikuljetuksiin erikoistunutta kalustoa. Nyt ConFoot-jalka on uudistunut asiakaspalautteen perustella ja tarjoaa myös korkeussäätömahdollisuuden.

Oy ConFoot Ltd on vastaanottanut asiakkailtaan paljon myönteistä palautetta ja kehitysehdotuksia ConFoot-jaloista. Markkinoiden pyynnöstä ConFoot-jalat ovat nyt korkeussäädettäviä. Korkeuden säätöä tarvitaan, kun kontteja ajetaan vaihtelevalla kalustolla tai kun ConFoot-jalat ovat käytössä useiden eri perävaunujen kanssa. Jalat saadaan helposti säädettyä tarvittavaan korkeuteen ennen niiden niiden kiinnitystä konttiin ja työskentely on nopeaa sekä ergonomista kuljettajalle.

Tuotteeseen on tullut myös muita parannuksia. Nykyiset ConFoot-jalat sallivat 26 tonnin kokonaispainon, painorajoitusta on nostettu uudistuneen rakenteen myötä siis jopa kuusi tonnia. Lisäksi lastauksen helpottamiseksi konttiin ajo trukilla sallitaan, kunhan kontti on kiinnitetty lastauslaituriin liinoilla.

Toimitusjohtaja Timo Akela on tyytyväinen kehitetyn tuotteen saamaan positiiviseen palautteeseen. “Halusimme tarjota asiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaisen ratkaisun konttilogistiikan helpottamiseksi ja saamamme palautteen mukaan korkeussäädettävä ConFoot-jalka on juuri sellainen. Jalkojamme on käytössä Suomen lisäksi Pohjois-Euroopassa ja Hollannissa, mutta valmistelemme parhaillaan laajenemissuunnitelmaa myös muualle maailmaan.”

ConFoot-jalkoja tarjotaan Suomessa nyt vuokrauskäyttöön. Edulliset vuokraushinnat, vain 5–7 euroa/päivä, madaltavat kynnystä kokeilla uudistunutta tuotetta. ConFoot-jalkoja voi tällä hetkellä vuokrata paitsi suoraan yritykseltä, niin myös esimerkiksi Helsingin Vuosaaren satamasta. Satamaan ConFoot-jalat sopivatkin hyvin, sillä ne tarjoavat helpon ja edullisen vaihtoehdon kalliimmalle ja erikoistuneelle konttienkäsittelylaitteistolle.

Lue seuraavaksi