Uutiset

Kuljetuskalusto

Turvallisuutta perävaunun pysäköintiin

TMT Malinen Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat P-Light –valaisinjärjestelmät lisäävät maantieliikenteen turvallisuutta estäen jo ennalta vahinkoja sekä onnettomuuksia. P-Light sytyttää tien varteen pysäköityjen raskaiden perävaunujen seisonta- ja äärivalot hämärissä ja pimeissä olosuhteissa. Oman akuston lataus tapahtuu valovirtapiirien kautta, joten vetoautolta ei vaadita erillistä latausjohtoa. Automaattisulakkeet, akkujen ja latauksen diagnostiikka sekä valvonta kuuluvat luonnollisesti vakiovarustukseen.

P-Light -valikoimaan kuuluu useita eri vaihtoehtoja, joista yksinkertaisin on virtaa pysäköinti- ja äärivaloille tuottava P-Light Midi. P-Light Maxi taasen kykenee tuottamaan virtaa myös esimerkiksi työvaloille ja varoitusvilkuille.

Tänä keväänä P-Light tuo markkinoille myös uudet P-Light Magnum ja P-Light Hydro -laitteistot. P-Light Magnum on varsinainen voimanpesä, joka kykenee tuottamaan sähköä sekä seisonta- ja äärivaloille, kuormatilan sisävaloille, työvaloille että ulkoisille laitteille. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa jännitesyötön erilliselle hydraulipumpulle.

P-Light Hydro taasen on täydellinen, voimakkaalla hydrauliikkavarustuksella oleva ”All In One” –paketti, jolla voidaan kaiken edellä mainitun lisäksi ohjata muun muassa ajosiltoja, hydraulijousitusta ja kapelliratkaisuja.

Lue seuraavaksi