Uutiset

Kuljetuskalusto

Truck Point palveluverkosto

-Truck Point liikkeet kantavat vastuun asiakkaista 365 päivää vuodessa ja kellon ympäri, kertoo Bridgestonen Truck Point -päällikkö Tuomas Virén ja jatkaa: -Tämän ansiosta kuorma-autoille ja perävaunuille pystytään takaamaan sama korkea palvelutaso missä päin Suomea tahansa.

Suomessa on tällä hetkellä 55 palvelupistettä ja niiden maantieteellinen kattavuus on todella hyvä. -Truck Point konsepti takaa nyt ja tulevaisuudessa asiantuntevaa palvelua ja Bridgestone renkaita kaiken kokoisille kuorma-autoasiakkaille läpi koko Suomen, lisää Virén.

Asiantunteva ja koulutettu henkilökunta

Koko Euroopan laajuinen Truck Point ketju pystyy lisäksi tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kaikissa maissa. -Truck Point verkostossa on mukana yli 2 000 palvelupistettä ja Bridgestone jälleenmyyjää.

Kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy sopiva ratkaisu. -Truck Point tarjoaa myös 24/7 rengasrikkopalvelun. Huoltoauto, jossa on laitteet kuorma-auton renkaan vaihtoon tien päällä lähtee tarvittaessa ja avun saa nopeasti. Truck Pointissa on asiantunteva ja koulutettu henkilökunta palvelemaan nimenomaan raskaan kaluston asiakkaita. -Lisäksi se on kaiken aikaa kasvava ja laajentuva ketju.

Bridgestonen oma konsepti

Kuorma-autojen ja perävaunujen rengasasioissa palveleva Truck Point -palveluverkosto on Bridgestonen oma konsepti. Se on suunniteltu ja rakennettu täyttämään vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet 100%:sti. Bridgestonella on varasto Suomessa, Lahdessa. Keskeisen sijainnin ansiosta rengastoimitukset hoituvat jälleenmyyjille seuraavaksi päiväksi perille.

-Mallisto on erittäin kattava kilpailukykyiseen hintaan. Uusissa renkaissa vaihtoehtona ovat Bridgestone ja Firestone. Pinnatuissa voi valita Bandagin ja Qualitredin väliltä sopivat renkaat. Uusi Premium rengas ja sen pinnoitus uudelleen on aina kuljetusliikkeille kustannustehokkain vaihtoehto laskettaessa rengaskustannuksia senttiä / kilometri, tietää Virén.

-Oikeat renkaat oikeaan käyttötarkoitukseen vähentävät käyttökustannuksia, parantavat tehokkuutta, kohottavat kaluston tuottavuutta, vähentävät hallintokuluja ja ennen kaikkea parantavat turvallisuutta, tiivistää Tuomas Virén lopuksi.

Lue seuraavaksi