Uutiset

Kuljetuskalusto

Truck Point -ketju kasvaa – Äänekoskelle avattiin 65. liike

Rengastiimi oy

Rengastiimin miehet hymyilivät Äänekosken pisteen avajaisissa kilpaa auringon kanssa.  Vasemmalta Veikko Jussinmäki, Asko Koskinen, Antti Jussinmäki ja Ville Riuttamäki.

Jyväskylässä toimiva Rengastiimi Oy on laajentanut toimintaansa myös Äänekoskelle ja palvelee ammattiautoilijoita nyt kahden pisteen voimin. Hirvaskankaalle, nelostien varteen kohonneessa uudessa hallissa on otettu kuorma-autoasiakkaiden toiveet hyvin huomioon. Isolle piha-alueelle pääsee helposti kulkemaan pidemmälläkin yhdistelmällä ja läpiajettava asennustila takaa sujuvan liikkumisen.

”Pihassa pitää olla riittävästi tilaa. Halli on läpiajettava, riittävän pitkä ja riittävän leveä, jotta autojen ympärillä mahtuu myös työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti. Meillä lähtökohtana on aina hyvä ja nopea palvelu. Hommat eivät jää aloittamatta eikä kesken sen takia, että kello alkaisi olla pykälässä, sillä yrittäjän täytyy ymmärtää toista yrittäjää”, toteaa Rengastiimin Äänekosken pisteen päällikkö Asko Koskinen.

Rengastiimi tarjoaa asiakkailleen uusien Bridgestone-, ja Firestone-renkaiden lisäksi myös Bandag-pinnoitukset. Rengastiimi palvelee Äänekoskella osoitteessa Hitonlahdentie 40 ja Jyväskylässä Vasarakatu 21:ssä.

Bridgestonen Truck Point -ketju on 65 toimipisteellään Suomen laajin raskaan kaluston renkaisiin keskittynyt itsenäisten, yrittäjävetoisten rengasliikkeiden ketju. Euroopanlaajuisessa ketjussa on yhteensä 2700 myynti- ja palvelupistettä.


Lue seuraavaksi