Uutiset

Kuljetuskalusto

Toyotalle Quiet Mark -tunnus

BT Lifter Silent-haarukkavaunu

Toyota Material Handlingin BT Lifter Silent-haarukkavaunulle ja BT Levio Silent-lavansiirtovaunulle on myönnetty “Quiet Mark”-tunnus hiljaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Merkin on myöntänyt the Noise Abatement Society.

Kaksi Toyota Material Handlingin tuotetta on saanut “Quiet Mark”-tunnuksen, jonka mukaan nämä tuotteet ovat maailman hiljaisimpien tuotteiden joukossa. Tämän johdosta ko. tuotteet voidaan luokitella myös ympäristötietoisiksi tuotteiksi. Quiet Mark-ohjelmalla pyritään vähentämään eri alojen laitteiden meluhaittoja ja kannustamaan globaaleja yrityksiä kehittämään hiljaisia tuotteita ihmisten työn ja arjen laadun parantamiseksi.

“Olemme ylpeitä, että meille on myönnetty tämän merkin käyttöoikeus kahteen tuotteeseemme. Jatkamme myös laadukkaiden tuotteiden kehittelyä, jotka hyödyttävät sekä yhteiskuntaa että ympäristöä. Keskitymme luomaan kestävää liiketoimintaa asiakkaitamme varten sekä olemaan vastuullisia yhdessä,” kertoo Mikko Helimäki, BT-tuotteiden tuotepäällikkö Toyota Material Handling Finland Oy:stä.

Lue seuraavaksi