Uutiset

Kuljetuskalusto

Tomi Roimola pihisti Volvolla

Tomi Roimola tippakisan voittoon

Volvo Trucksin taloudellisen ajon kilpailun – Drivers’ Fuel Challengen Suomen finaalin voittaja on Tomi Roimola. Kangasalan ympäristössä elokuun puolivälissä järjestettyyn finaaliin osallistui alueellisesti järjestettyjen osakilpailujen 12 taloudellisinta kuljettajaa. Suomen taloudellisimman kuljettajan tittelin lisäksi Roimola pääsee edustamaan Suomea Drivers’ Fuel Challenge -kilpailun maailman finaaliin, joka järjestetään 19. syyskuuta Göteborgissa. Finaalissa omistajakuljettajana Autoyhtymä Roimola Ky:ssä toimiva Roimola kohtaa 24 haastajaansa eri puolilta maailmaa.

”Olen yllättynyt voitosta ja erittäin tyytyväinen ajosuoritukseeni tänään. Ajoreitti oli monipuolinen ja haastava; kaiken kaikkiaan kisa oli tiukka. On hienoa päästä edustamaan Suomea maailman finaalissa”, kommentoi tyytyväinen voittaja Tomi Roimola, jonka mukaan kuljettajan ajotavalla on ratkaiseva merkitys siihen, kuinka paljon polttoainetta kuluu ja näin ollen suuri merkitys yrityksen kannattavuudelle. Myös arjessa Roimolan ajosuoritukset ovat tarkkoja.

”Yrityksessämme seurataan säännöllisesti kuljettajien polttoaineenkulutusta ja kiinnitetään huomiota kuljettajien ajotapoihin. Myös kuljettajien motivointi ja kannustus on tärkeässä roolissa”, Roimola jatkaa. Hän kannustaa kaikkia kuljetusyrittäjiä ja kuljettajia kiinnittämään huomiota taloudelliseen ajotapaan, koska se säästää polttoaineen lisäksi muutenkin kalustoa ja ympäristöä. 

Lue seuraavaksi