Uutiset

Kuljetuskalusto

Teemu Saikko aloittaa Renault Trucks tuotepäällikkönä

Teemu Saikko

Juha Mattilan siirryttyä Renault Trucks myyntijohtajaksi, uudeksi Renault Trucks tuotepäälliköksi on valittu Teemu Saikko (33) 16.1.2023 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Auto-Kilta Trucks Oy:ltä.

Teemu Saikko vastaa jatkossa Renault Trucks tuotetekniikasta ja tulee toimimaan Volvo Finland verkoston Renault Trucks asiantuntijana vastaten muun muassa viranomaisyhteyksistä sekä päällirakentajatuesta.

Teemulla on pitkä ja monipuolinen kokemus kuorma-autoalalta. Viimeiset lähes kahdeksan vuotta hän on työskennellyt Auto-Kilta Trucks Oy:ssä, joista kaksi viimeistä vuotta palvelumyyjänä Lappeenrannan ja Savonlinnan alueilla.

”Työtehtäviini on kuulunut huoltosopimusten ja palvelutuotteiden myynti, korjaamopalveluiden myynti ja teknisen tuen antaminen. Olen myös toiminut Auto-Kilta Lappeenrannan ja Savonlinnan huoltopäällikkönä viiden vuoden ajan. Kuorma-autoalalle päädyin ammattikoulun työharjoittelun kautta. Aloitin työurani mekaanikkona ja lisäkoulutusten kautta työtehtävät ovat muuttuneet aina työnjohtajasta huoltopäällikköön. Matkan varrella olen työskennellyt myös Tampereen Volvo Truck Centerillä melkein neljä vuotta,” Saikko kertoo.

Teemu Saikko on koulutukseltaan autoalan insinööri ja valmistuu tämän vuoden lopussa autoalan YAMK-insinööriksi.

”Teemun pitkä kokemus alalta monipuolisesti eri tehtävistä antaa hyvän pohjan tuotepäällikön työhön. Teemu tulee omalta osaltaan vahvistamaan ja tukemaan Renault Trucks tiimin osaamista”, myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

 ”Renault Trucks on tehnyt vaikuttavaa työtä vuosien aikana, joten haluan todella mielelläni liittyä osaksi tätä timanttista jengiä! Odotan innolla tulevia työtehtäviäni,” Teemu kertoo.Lue seuraavaksi