Uutiset

Kuljetuskalusto

Teboil mukaan haastamaan päivittäistavarakaupan ja ravintolatoiminnan markkinoita

Huoltoasematoiminnan rakennemuutos jatkuu. Teboil on käynnistänyt asemaverkostonsa ns. non fuel -liiketoiminnan uudistamisen ja avaa ensimmäiset 4 pilottiaan nyt kesäkauden alkaessa. Asemista ensimmäisenä aloittaa Teboil Sveitsinhovi Hyvinkäällä perjantaina 6.6. Seuraavana perjantaina, 13.6. avaavat ovensa Pirkanhovi Lempäälässä, Tähtihovi Heinolassa ja Rengonhovi Ilmajoella.

– Olen hyvin tyytyväinen, että uudistetut pilottiasemat saatiin näin nopeasti valmiiksi ja uskon, että nämä uudistuneet Teboilit otetaan hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Markkina muuttuu ja me kuljemme muutoksessa mukana, toteaa Teboilin huoltamoliiketoiminnan johtaja Ari Rajala.

Uuden liiketoimintakonseptinsa mukaisesti Teboil terävöittää asemaverkostonsa lähipalveluiden tarjontaa. Myös asemien palvelun laatuun kiinnitetään erityistä huomiota. Sveitsinhovin K-market laajentaa merkittävästi myymälän tuotevalikoimaa. Mukana on täysi sarja edullisia Pirkka-tuotteita. Lisäksi Plussa-pisteitä saa niin myymälästä, kahvila-ravintolasta kuin polttoaineostoistakin.

Sveitsinhovissa kuten muillakin pilottiasemilla toimii myös Rolls-hampurilaisravintola.
Teboil-verkostosta on aikaisemmin puuttunut pikaruokatarjonta. Nyt uuden konseptin myötä Rolls- tai Jokes -hampurilaisravintolat tulevat täydentämään Teboilin kahvila-ravintolapalveluja.

– Panostus non fuel –liiketoimintaan on olennainen osa huomisen huoltoasematoimintaa. Kun lisäksi Suomessa on jo 4 miljoonaa Plussa-korttia, antaa tämä suuren liiketoiminnallisen mahdollisuuden Teboil-verkostolle. Samalla laajennamme omaa lähipalveluiden tarjontaamme myös uusille kohderyhmille, linjaa Rajala.

Verkostouudistus on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2010 loppuun mennessä. Teboil julkisti uuden asemakonseptinsa huhtikuun lopulla. Sen mukaan yhteistyö Ruokakeskon kanssa avaa Plussa-kortin käyttömahdollisuudet koko Teboil-verkostossa, tuo K-marketit ja edulliset Pirkka-tuotteet noin 70 Teboil-asemalle.

Yhteistyösopimukset Rolls Family Oy:n ja Jokes Family Oy:n kanssa mahdollistavat Rolls- ja Jokes -hampurilaisravintolan toiminnan noin 100 Teboil-asemilla. Sopimuksella Örum Oy Ab:n kanssa Teboil varmistaa Autoasi -tuotemerkin avulla huoltopalvelujen kilpailukyvyn ja toiminnan laadun. Teboilin huoltamoverkostoon kuuluu noin 360 liikepaikkaa.

Lue seuraavaksi