Uutiset

Kuljetuskalusto

Täyssähköinen Renault Trucks D Wide Z.E. LEC matalalla ohjaamolla

Renault Trucks D Wide Z.E. LEC

Renault Trucks sähkökuorma-autokantaa laajennetaan Euroopassa entisestään D Wide Z.E. LEC (Low Entry Cab) -matalalattiamallin lanseerauksella. Tämä täysin sähkökäyttöinen ajoneuvo on varustettu uudella alas asennetulla ohjaamolla, joka on erityisesti suunniteltu jätteiden keräykseen.

Renault Trucks tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman 3,5–26 tonnin sähkökuorma-autoja. Yhtiö laajentaa valikoimaa nyt edelleen lanseeraamalla uuden Renault Trucks D Wide Z.E. LEC -kuorma-auton. Matalalattiamallinen ajoneuvo on suunniteltu vastaamaan erityisesti kotitalousjätteen keräyksen tarpeisiin. Ajoneuvo helpottaa käyttäjien työtä ja optimoi heidän turvallisuutensa, mukavuutensa ja viime kädessä myös tehokkuutensa.

Renault Trucks D Wide Z.E. LEC on suunniteltu varmistamaan kuljettajien vaivaton ja turvallinen sisäänpääsy. Ohjaamon sisäänkäynti on 200 millimetriä matalampi kuin tavallisessa jakelukuorma-autossa, ja siinä on yksi liukumaton askelma sekä ovet, jotka avautuvat 90 asteen kulmaan. Ominaisuudet vähentävät miehistön rasitusta huomattavasti heidän noustessaan ohjaamoon ja poistuessaan siitä jopa yli 100 kertaa työvuoron aikana.

Renault Trucks D Wide Z.E. LEC

Ohjaamon matala sijainti antaa kuljettajille erinomaisen suoran näkökentän, mikä parantaa kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta. Ohjaamoon on saatavilla myös lisävarusteena takaosaan sijoitetut ikkunan parantamaan näkyvyyttä entisestään.

Tämän täysin sähkökäyttöisen kuorma-auton tilavassa ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja kolmelle muulle miehistön jäsenelle. Sen valinnainen tasainen lattia mahdollistaa liikkumisen ajoneuvon sisällä sekä ajoneuvoon nousun ja siitä poistumisen sekä vasemmalta että oikealta puolelta.

Tiiviissä yhteistyössä päällirakentaja Estepen kanssa kehitetty Renault Trucks D Wide Z.E. LEC toimitetaan 6×2-versiona, jossa on takakääntyvä teli, ja se on tilattavissa kaikkialla Euroopassa. Koska ajoneuvo on täysin sähköinen, se ei tuota pakokaasupäästöjä.Lue seuraavaksi