Uutiset

Kuljetuskalusto

TAVO Seinäjoki virallisesti avattu

Raskaankaluston varaosa- ja tarvikekauppaan keskittynyt TAVO oy on jo tovin toiminut Seinäjoella uusissa tiloissa. Lokakuun viidentenä uusissa tiloissa vietettiin avajaisia suuren vierailijajoukon läsnä ollessa.

Seinäjoella TAVO sijaitsee keskeisellä paikalla Yhdistelmäväylän ja Rekkaväylän kulmassa. Jo katujen nimet kertovat, että alueella on runsaasti raskasta liikennettä.

TAVO:n myyntipäällikkö Marko ”Manu” Äikäs, varatoimitusjohtaja Perttu Laakso ja toimitusjohtaja Tapio Korpinen olivat myönteisesti yllättyneitä avajaispäivän suosiosta. Asiakkaita olikin melkein tungokseen asti.

Uudet tilat sijaitsevat edelleen Seinäjoen Roveksessa osoitteessa Yhdistelmäväylä 2. Sijainti on erittäin keskeinen laajentuvan Roveksen teollisuusalueelta itäiselle ohitustielle johtavan pääväylän – Rekkaväylän – varrella. Aivan naapurissa sijaitsee useita terminaaleja ja varastoja sekä paljon teollisuutta.

Uusien tilojen myötä TAVO:n Seinäjoen toimipisteen käytettävissä oleva tila on karkeasti ottaen kolmikertaistunut. Suurempien tilojen myötä Seinäjoen toimipisteessä varastoidaan myös verkkokaupan tuotteita. Lavapaikkoja varastossa on 360 ja pientavarahyllyä yhteensä noin kolme kilometriä. Varastotilojen lisäksi myös myymälä on aiempaa huomattavasti laajempi.

Komia Pesu

Täysin uuden palvelun tarpeisiin TAVO:n Seinäjoen toimipisteeseen on rakennettu raskaan kaluston automaattinen pesulinja, Komia Pesu. Linjan rakentamisessa on huomioitu myös nykyistä mittavavammat ajoneuvot. Hallin kokonaispituus on 44 metriä ja pesulinjan 40 metriä. Pesukorkeutta on 4,5 metriä ja laitteiston asennus mahdollistaa 4,6 metrin alituskorkeuden. Linjan alussa on lattiassa noin kolmen metrin mittainen korkeapainesuuttimien patteristo alustan pesua varten.

Komia Pesun automaattinen pesulinja on moderni, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea riittävä kaikkein pisimmillekin yhdistelmille. Automatiikka mahdollistaa pesulinjan käytön ympäri vuorokauden.

Pesulinja on käytettävissä ympäri vuorokauden. Vain kunkin ajoneuvon ensimmäinen pesu pitää tehdä silloin, kun pesulinjaston hoitaja Lauri Ahoketo on paikalla.

”Ensimmäisellä kerralla pesulinjalle opetetaan ajoneuvo ja se saa tunnisteen. Myös kuljettaja saa opastuksen, miten tiloissa toimitaan itsenäisesti. Tämän jälkeen pesuun voi tulla milloin vain. Tunnisteen avulla ovet avautuvat ja pesu hoituu automaattisesti”, sanoo Ahoketo.

Pesulaitteistoon kuuluu oleellisena osana veden puhdistusjärjestelmä, jonka avulla pesuvettä voidaan kierrättää. Samoin rakennuksen sadevesijärjestelmästä vedet johdetaan puhdistukseen ja pesulinjan käyttöön.

Lue seuraavaksi