Uutiset

Kuljetuskalusto

Tavo avaa myymälän Seinäjoelle – Raskassarja-ketju kasvaa

Tamperelainen Raskassarja-jäsenliike Tavo Oy avaa Seinäjoelle raskaan kaluston uuden varaosamyymälän 27. toukokuuta. Myymälästä on saatavissa kaikkia ketjun valikoimissa olevia varaosia ja tarvikkeita raskaaseen kalustoon. Pinta-alaltaan noin 550 neliön myymälä avataan upouusiin tiloihin Puurtajantien varteen uudelle Roveksen alueelle, josta on hyvää vauhtia muodostumassa vahva logistiikka-alan keskittymä. Tavossa nähdään, että Seinäjoen myymälälle oli selvä tilaus. Alueella on paljon kuljetusyrityksiä ja vahvaa kiinnostusta Raskassarja-ketjun myymiä tuotteita kohtaan.

”Kun kiersin yrityksissä Pohjanmaalla, varsin usein kysyttiin, että miksette perusta liikettä Seinäjoelle”, kertoo Tavon uuden liikkeen vetäjä Marko Äikäs, jonka mukaan alueella onkin melkoinen kuljetusliikkeiden keskittymä.

Seinäjoen Tavo pyrkii toiminnassaan joustavuuteen ja palveluhenkisyyteen – kuten Raskassarja-ketjun myymälät yleensäkin. Tämä näkyy muun muassa aukioloajoissa. Arkisin liike on avoinna aamuseitsemästä iltaviiteen, ja asiakkaita palvellaan myös lauantaisin. Tavo on perhekeskeinen, pitkään toiminut kotimainen yritys. Sen juuret juontavat aina vuoteen 1976, jolloin Seppo Korpinen ja Pekka Laakso perustivat Tampereen Autovaraosan. Molemmat ovat jo eläkkeellä, ja tänään yritys on heidän poikiensa Tapio Korpisen ja Perttu Laakson omistuksessa. Seinäjoen liikkeen myötä yritys työllistää noin 30 ihmistä ja yrityksen varastossa on yli 18 000 tuotetta. Seinäjoen liikkeen avaamisen myötä Raskassarja-ketjussa on 19 raskaan kaluston varaosamyymälää ja 12 raskaan kaluston korjaamoa. Raskassarja-ketju työllistää noin 200 ihmistä.

Lue seuraavaksi