Uutiset

Kuljetuskalusto

Tamtronilta uusi puutavaranosturivaaka

Tamtron-puutavaranosturivaaka

Uusinta uutta edustava Tamtron- puutavaranosturivaaka perustuu riipukeanturiin ja ajoneuvokäyttöön suunniteltuun uuteen vaakainstrumenttiin. Riipuke on suunniteltu yhdessä alan johtavien riipuke- ja rotaattorivalmistajien kanssa. Hyvän suunnittelun jälkeen Tamtron-riipukeanturille on tehty laajat useita vuosia kestäneet kenttätestit. Riipukkeita on saatavissa 4–25 tn kapasiteeteille ja ne sopivat suoraan kaikkiin markkinoilla oleviin nostureihin.
Vaakainstrumentissa on erityistä huomiota kiinnitetty sen helppokäyttöisyyteen. Silti vaaka antaa kaiken tarvittavan tiedon.
Asiakkaiden palaute uutuudesta on ollut erinomainen.

Tamtron-vaa’at ovat helppoja käyttää

Tamtron-puutavaranosturivaaka on varustettu kaikissa olosuhteissa selkeällä näytöllä ja taustavalaistulla näppäimistöllä. Sopivan kokoisen kirjasinkoon ansiosta näytön tekstit ovat selkeät lukea. Lisäksi vaaka itse opastaa käyttäjää toimimaan oikein symbolien ja äänimerkkien avulla.

Lisää kate-euroja kuljetusyhtiölle

Tamtron-puutavaranosturivaaka on täysin dynaaminen liikkeessä punnitseva vaaka. Se ei hidasta kuor-mausta. Vaa’an avulla voi lastata suuria tonnimääriä  tarkkuuden olleessa silti huippuluokkaa.
Vaaoissa on tarvittavat kompensoinnit, jotka lisäävät entisestään kuormauksen nopeutta, tarkkuutta ja tuottavuutta.
Perusominaisuuksien lisäksi Tamtron-vaa’at voidaan varustaa langattomalla tiedonsiirrolla.
Kaikki Tamtron-vaakamallit ovat varustettavissa varmatoimisilla nauha- tai lomakekirjoittimilla.

Lue seuraavaksi