Uutiset

Kuljetuskalusto

TachoDrive Timer – lisää ajoaikaa

Kotimainen ajopiirturituotteiden maahantuoja Piirla Oy tuo markkinoille kesäkuussa 2015 uuden TachoDrive Timer -ajoajanlaskurin. Maahantuojan mukaan liitettäessä TachoDrive Timer 2. sukupolven digipiirturiin, voi kuljettaja siirtää ajoneuvoa jopa 58 sekuntia ilman, että tauko/lepo keskeytyy.

Piirturiin liitettävä TachoDrive Timer -ajoajanlaskuri kertoo kuljettajalle milloin hän voi liikuttaa ajoneuvoa maksimaaliset 58 sekuntia tauonkin aikana ilman, että tauko katkeaa. Tuote auttaa kuljettajaa siinä vaiheessa, jos hänen pitää tehdä siirto tauon aikana. Laskuri kertoo, milloin ajon voi aloittaa, jotta siirtoaikaa olisi mahdollisimman paljon ja ilmoittaa kuljettajalle merkkivalolla ja varoitusäänillä, kun siirtoaika on tulossa loppuun. Näin kuljettajakortille ei kirjaudu turhia ajo- ja lepoaikarikkeitä ja niistä koituvia ylimääräisiä hälytyksiä piirturille

Kuljettaja voi tehdä liikautuksia saman tauon aikana niin paljon kuin haluaa, mutta liikautuksien välissä ajoneuvon pitää olla paikallaan vähintään yksi minuutti.

Lue seuraavaksi