Uutiset

Kuljetuskalusto

Suvanto Trucksilta huolto- ja korjauspalvelut

Turussa, Tampereella ja Helsingborgissa toimiva Suvanto Trucks Oy on tunnettu erityisesti käytettyjen kuorma-autojen kauppapaikkana. Turun toimipisteen korjaamolla on vuosien saatossa kunnostettu ja huollettu myynnissä olevia autoja, ja tarvittaessa autoihin on tehty muutostöitä ostaja toiveiden mukaan. Lokakuun alusta huolto-, korjaus- ja muutostyökapasiteettia on tarjottu myös niin sanotusti oman talon ulkopuolelle.

Suvanto Trucksin korjaamossa on 11 korjaamopaikkaa. Lisäksi rakennuksessa on läpiajettava pesuhalli ja maalaustöille oma osasto.

Turun ohikulkutien varrella, Topinojan ja Orikedon liittymien välillä on Suvanto Trucksin Turun toimipiste. Pääkonttorin ja automyynnin lisäksi toimipisteessä ovat korjaamotilat, joissa myyntiin tuleville autoille tehdään kunnostus ja tarvittaessa muutostyöt.

”Tähän saakka olemme keskittyneet työskentelemään vain automyynnin kaluston kanssa. Lokakuun alusta olemme tarjonneet korjaamopalveluita myös muille asiakkaille, eli kuka hyvänsä huolto- tai korjauspalvelua tarvitseva raskaan ajoneuvon omistaja voi ottaa meihin yhteyttä”, kertoo Suvanto Trucksin korjaamopäällikkö Mikko Heimo.

Suvanto Trucks tarjoaa Turussa raskaan kaluston korjaamopalveluita kaikille tarvitsijoille. Huolto- ja korjaamotoiminnasta vastaa korjaamopäällikkö Mikko Heimo.

Korjaamolla työskentelee 12 mekaanikkoa, jotka tekevät huolto- ja korjaustöitä hyvin monipuolisesti. Vahvaa osaamista on päällirakennetöihin, erityisesti nostureiden ja vaihtolavalaitteiden kunnossapitoon ja asennukseen. Nostureiden osalta hoituvat myös määräaikaiskatsastukset.

Tarvittaessa Suvanto Trucksin korjaamolla voidaan valmistaa autoon päällirakenne asiakkaan toiveiden mukaan. Muutostöiden suunnittelusta vastaa oma päällirakennesuunnittelija. Käytettyyn autoon voidaan asentaa esimerkiksi asiakkaan toiveiden mukainen nosturi ja vaihtolavalaite. Palveluun kuuluvat myös rahoitusratkaisut.

”Siinä mielessä olemme tietyllä tavalla niin sanotusti vanhan liiton korjaamo, että emme vain vaihda osia, vaan pyrimme aina selvittämään, olisiko taloudellisempaa korjata vanha osa. Usein se on järkevää, ei toki aina. Vuosien myötä työntekijöillemme onkin kertynyt runsaasti osaamista ja tietoa näistä mahdollisuuksista”, Heimo sanoo.

Suvanto Trucksin korjaamo on avoinna arkisin kello 7–17. Mikko Heimon mukaan korjaamolla pystytään palvelemaan nopeallakin aikataululla, sillä tarvittaessa mekaanikkoja voidaan irrottaa kiireellisiin asiakastöihin väljemmällä aikataululla tehtävästä myyntikaluston kunnostuksesta.


Lue myös:
Suvanto Trucks avasi liikkeen Ruotsiin

Lue seuraavaksi