Uutiset

Kuljetuskalusto

Suvanto Trucks Oy MAN-jälleenmyyjäksi Länsi-Suomessa

Konekesko Oy:n MAN-liiketoimintayksikkö on solminut MAN-jälleenmyyjäsopimuksen turkulaisen Suvanto Trucks Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Suvanto Trucksista tulee Suomen ensimmäinen maahantuontiorganisaation ulkopuolinen MAN-jälleenmyyjä, jonka valikoimaan kuuluvat kaikki MAN:n eurooppalaiseen siviililiikenteeseen kuuluvat mallit; TGL, TGM, TGS sekä uudet tehokkaat D38-moottorit juuri keulalleen saanut TGX.  Suvanto Trucks palvelee Turun ja Porin seudun asiakkaita 1.3. alkaen sekä  kenttätyössä että toimipisteessään Turun Orikedolla osoitteessa Pollenkuja 6.

Tehty järjestely tukee MAN-liiketoimintayksikön strategiaa MAN:n markkina-aseman vahvistamiseksi Suomessa.

”Konekesko haluaa kiittää Turun alueen pitkäaikaisia MAN-edustajia Antti ja Janne Ahtiaista vuosia kestäneestä hyvästä yhteistyöstä MAN:n parissa ja kunnioittaa heidän päätöstään siirtyä kohti uusia haasteita. Samalla voimme iloiten todeta, että Suvanto Trucksin innovatiivinen ja ennakkoluuloton toimintatapa ja vahva asema käytettyjen kuorma-autojen markkinoilla saivat meidät vakuuttuneiksi siitä, että heillä on kyky toimia tuloksellisesti ja laadukkaasti asiakkaita palvellen myös uusien kuorma-autojen markkinoilla”, toteaa Konekeskon MAN-liiketoimintayksikön linjajohtaja Olli Ronkainen.

”Koko Suvanto Trucksin tiimi on tyytyväinen ja innoissaan alkavasta yhteistyöstä yhden Euroopan suurimman ja arvostetuimman merkin kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavia ja monipuolisia ratkaisuja erilaisiin ajoneuvotarpeisiin”, kertoo Suvanto Trucksin omistaja ja toimitusjohtaja Eetu Suvanto.

Lue seuraavaksi