Uutiset

Kuljetuskalusto

Suvanto Trucks on Wetteri Trucks kesäkuun alusta

Suvanto Trucks on Wetteri Trucks kesäkuun alusta alkaen ja samalla toiminta laajenee Itä-Suomeen. Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj osti Suvanto Trucks Oy:n maaliskuun alussa kuluvaa vuotta. Kaupan myötä Suvanto Trucks Oy:n nimi vaihtuu Wetteri Trucks Oy:ksi kesäkuun alusta lähtien. Raskaan kaluston myynti- ja huoltotoiminta jatkuu nykyisellään Turussa, Tampereella ja Vantaalla. Lisäksi Wetteri Trucks avaa kesällä raskaan kaluston myyntipisteet Joensuuhun ja Kuopioon.

”Wetteri-konsernissa raskaan kaluston liiketoimintaa on nyt kahdessa tytäryhtiössä. Wetteri Trucksin puolella käydään vaihtokuorma-autokauppaa ja tehdään huoltoja. Wetteri Power Oy toimii puolestaan Pohjois-Suomessa Volvo- ja Renault-kuorma-autojen jälleenmyyjänä sekä tarjoaa kattavasti edistyksellisiä huoltopalveluita. Wetteri Trucks ja Wetteri Power tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä muun muassa vaihtokuorma-autotoiminnan parissa, synergiahyödyt ovat ilmeiset”, sanoo Wetteri Trucksin ja Wetteri Powerin toimitusjohtajana toimiva Antti Ollikainen.

Wetteri Trucksin tavoitteena on kannattavan liiketoiminnan kasvattaminen valtakunnallista käytettyjen kuorma-autojen sekä maansiirtokoneiden jälleenmyyntiverkostoa rakentamalla. Itä-Suomen myynnistä tulee vastaamaan pitkään kuljetusyrittäjänä toiminut Mauri Laamanen.

Wetteri Trucks on osa autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj:tä

Wetteri Trucks on 2010 perustettu yhtiö, joka myy ja huoltaa raskasta kalustoa. Wetteri Trucksin tuotevalikoimaan kuuluvat kuorma-autojen lisäksi päällirakenteet, kuten nosturit, koukkulaitteet, vaihtolavat sekä kaikki raskaan kaluston lisätarvikkeet. Yritys tuo maahan AJK-koukkulaitteita ja toimii myös PM-nostureiden jälleenmyyjänä.


Wetteri Trucksista lisää seuraavassa Konepörssi-lehdessä, joka ilmestyy juhannusviikolla.Lue seuraavaksi