Uutiset

Kuljetuskalusto

Suvanto Trucks laajensi Vantaalle

Suvanto Trucks Oy toimii Turun lisäksi myös Tampereella ja nyt pääkaupunkiseudulla Vantaalla. Suvanto Trucks Vantaan myyntipäällikkö Tomi Yrjänäinen on toiminut kuorma-autojen huollossa ja myynnissä yli kymmenen vuotta. Tomi toivottaa Suvanto Trucksin uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Vantaan Kivistön alueella sijaitsevaan toimipisteeseen. Käytettyjen kuorma-autojen osto ja myynti on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin Suvannon uudessa toimipaikassa.

Suvanto Trucks Vantaan myyntipäällikkö Tomi Yrjänäinen on innostunut uudesta tehtävästään.

Suvanto Trucksin myyntipäällikkö Tomi Yrjänäinen Vantaan toimipisteen hallissa.

”Toimin aiemmin suuremmassa kuorma-autoalan yrityksessä eri tehtävissä täällä pääkaupunkiseudulla. Aloitin kuorma-autojen asennuksessa ja etenin eri tehtävien kautta myyntipuolelle. Tilaisuuden tullen hain ja pääsin Suvanto Trucksin palvelukseen syksyllä 2016. Aloitin vuodenvaihteessa 2017 itselleni uudessa tehtävässä ja samalla Suvannon uudessa palvelupisteessä täällä Vantaalla. Olen ollut vain positiivisesti yllättynyt”, toteaa Tomi Yrjänäinen.  Yrjänäisen mukaan pienempi toimija alalla voi olla tarvittaessa ketterä. Työtehtävien kirjo on monipuolinen. Tomi toteaa olevansa valmis auraamaan toimipisteen lumet tarvittaessa, jos pihasta löytyy sopiva työkone. Sama asenne toimii asennuspuolella Vantaan hallilla. Nyt Vantaan toimipisteessä on kaksi henkilöä töissä, lisävoimia hankitaan toiminnan laajentuessa. Paljon erilaista tekemistä itse toimitiloissakin riitti maaliskuun alkupäivinä. Vanhaa seinää vielä kaadettiin pesuhallin ajo-ovea varten.

Tuttu toimija laajentaa lähelle asiakkaita

Suvanto Trucks palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella, vaikka toimipisteet sijaitsevat Etelä-Suomi -painotteisesti. Käytettyjen kuorma-autojen oston, myynnin ja vuokraamisen lisäksi Suvanto Trucksilla on uusien MAN-kuorma-autojen myyntiedustus Turussa ja Tampereella. Suvanto Trucks pyrkii palvelemaan asiakkaan näkökulmaa kuunnellen. Automyynnin tärkeänä lisänä palveluun kuuluu päällirakennekartoitus, sen hankinta ja asennus. Asiakas saa Suvannolta tarvittaessa ajoneuvon suoraan sopien käyttökohteeseen.

”Yksi positiivinen yllätys itselleni Suvanto Trucksin toiminnassa oli palvelujen laajuus. Pystymme omaa verkostoa käyttäen myymään asiakkaalle juuri hänen haluamansa auton suoritealasta riippumatta. Esimerkiksi ajoneuvojen nosturit ja vaihtolavalaitteet asennamme valmiiksi. Huolehdimme jälkimarkkinoinnista esimerkiksi laajalla varaosapalvelulla. Yhteistyössä eri toimipisteidemme välillä pystymme

Uuden rakentaminen vaatii vanhan seinän kaatamista. Vantaan Kisällintielle tulee Suvanto Trucksin käyttöön myös pesuhalli.

toimittamaan oikeanlaisen kuorma-auton alustan. Tuomme maahan tarvittaessa hyväkuntoisen käytetyn alustan”, valottaa Suvanto Trucksin toimintaa myyntipäällikkö Yrjänäinen. Vantaan toimipiste tuo yrityksen lähelle suurta asiakaskuntaa. Erityisesti pääkaupunkiseudun rakentamisen korkeasuhdanne, jakelulogistiikka ja satamien vilkas tavaraliikenne työllistävät kuljetuskaluston tasaiseen vaihtokiertoon. Laajeneva palvelujen hyödyntäminen on mahdollisuus niin autoilijalle kuin automyyjälle.

Hallista löytyy vaihtoehtoja

Suvanto Trucksin toiminnan ketteryydestä kertoo vierailu Vantaan toimipisteessä. Eri suoritealaan sopivia kuorma-autoja löytyy ja valinnanvaraakin on. Käytettyjä vaihtoautoja oli hallissa viisitoista.

Hyväkuntoisia, käytettyjä kuorma-autoja eri päälirakenteella, löytyy Suvanto Trucksin Vantaan toimipisteestä.

”Kaupankäynti alkoi jo. Ei siihen sinänsä tarvita valmiita tiloja”, toteaa myyntipäällikkö Yrjänäinen. Toimitilat ovat lähes valmiit ja myytävien autojen pesupistekin tulee pian käyttöön. Yrjänäisen kokemus kuorma-autojen tekniikasta on myyntitoiminnalle arvokasta. Erimerkkiset autot ovat tulleet uran varrella tutuksi. Myös ajokokemusta Tomilla on. Myyntipäällikön oma osaaminen helpottaa asiakkaan vaihtoauton hyvitysarvioinnissa.

”Niin varma ei voi olla, että pelkän puhelimen välityksellä annan hinta-arvion. Arvio voi mennä pieleen. Toivon, että asiakas tuo auton nähtäväksi ja pääsemme puolin ja toisin tutustumaan tarkemmin. Tiedän, että vanhakin auto voi olla hyvin pidettynä ja huollettuna arvokas seuraavalle omistajalle. Uuden omistajan löytäminen on meidän ammattitaitoa”, päättää Tomi tapaamisen ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Suvanto Trucks Vantaan toimipisteeseen Kisällintielle.

Verkossa

http://www.suvantotrucks.com/

Lue seuraavaksi