Uutiset

Kuljetuskalusto

Stefan Sjöberg Hartzén JOABin toimitusjohtajaksi

Peter Olsson ja Stefan Sjöberg Hartzén

Artikkelikuva:
JOABin nykyinen ja tuleva toimitusjohtaja – Peter Olsson (vas.) ja Stefan Sjöberg Hartzén


Yli kahdenkymmenen vuoden työskentelyn jälkeen JOABin toimitusjohtajana, yhtiön osaomistaja Peter Olsson on päättänyt ojentaa viestikapulan edelleen henkilölle, joka johtaa yhtiön kehityksen uuteen vaiheeseen. Perusteellisen rekrytointiprosessin jälkeen hallitus on päättänyt nimittää Stefan Sjöberg Hartzénin JOABin ja sen tytäryhtiöiden toimitusjohtajaksi. Nimitys astuu voimaan 1.7.2023.

”Olemme vakuuttuneita, että Stefan johtaa JOABin seuraavalle tasolle ja jatkaa vahvan perustamme rakentamista, sekä tuottaa arvoa asiakkaillemme. Haluamme myös kiittää Peteriä kovasta työstä ja sitoutumisesta JOABin toimitusjohtajana”, sanoo JOABin hallituksen puheenjohtaja Bertil Larsson.

Tällä hetkella JOABin myynti- ja markkinointijohtajana työskentelevällä Stefan Sjöberg Hartzénilla on ammattitaito, kokemus ja henkilökohtaiset ominaisuudet, joita tarvitaan JOABin viemiseksi uuteen kehitysvaiheeseen.

”Otan JOABin toimitusjohtajan tehtävän vastaan nöyränä ja innokkaana. On kunnia saada tilaisuus johtaa yhtiötä, jolla on vahva brändi, maailmankuokan tuotteet, sekä osaava ja sitoutunut henkilöstä. Jatkamme yhdessä vahvan perustamme rakentamista ja tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme joka päivä. Olemme hyvin valmistautuneita jännittävään tulevaisuuteen!”, sanoo tuleva toimitusjohtaja Sjöberg Hartzén.

Peter Olsson jatkaa mukana hallituksessa JOABin kehittämistä.

”JOAB on mahtava yhtiö, jolla on suuret mahdollisuudet. Olen ylpeä ja iloinen, että olen ollut mukana yli kaksi vuosikymmentä, ja nähnyt JOABin kasvavan liikevaihdoltaan liki kymmenkertaiseksi, lähes miljardiin kruunuun. Mutta kahdenkymmenen toimitusjohtajavuoden jälkeen tunnen, että on aika jonkun muun jatkaa. Olemme työskennelleet yhdessä muutaman vuoden ajan, ja tuntuu erittäin turvalliselta luovuttaa johto Stefanin käsiin. Hän on oikea henkilö, jolla tarvittavat ominaisuudet johtaa JOAB seuraavalle kehitystasolle. Odotan innolla, että saan jatkaa hallituksen jäsenenä työtä Stefanin kanssa”, päättää väistyvä toimitusjohtaja Peter Olsson.Lue seuraavaksi