Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu on valmis, myynti voi alkaa

Uusi Sisu Polar-mallisto on Sisun periaatteiden mukaan suunniteltu ajotehtävän mukaan valmiiksi tuotteeksi, joten asiakas saa auton työhön nopeammin ja helpommin. Samalla varmistetaan myös kokonaisuuden tehokas toiminta ja kestävyys arjen rasituksia vastaan.

Uudessa, vahvasti kotimaisessa Sisussa on monia merkittäviä parannuksia yhdistettyinä jo koeteltuihin ja hyviksi havaittuihin ratkaisuihin. Yksi merkittävimmistä seikoista on yhteistyö Daimlerin kanssa, joka vahvistaa Sisun 80 vuoden aikana hankkimaa autoalan osaamista. Uusi Polar-mallisto rakentuu joko korkealle C-profiilirungolle tai matalammalle U-profiilirungolle, jotka ovat akselistojen tapaan kotimaisia. Puskurin takaa paljastuu Mercedes-Benzin vinkkelikonetekniikkaa. Valittavissa on 480-hevosvoimainen V6 tai tätä jämerämmät V8-koneet 550- ja 600-hevosvoimaisina vaihtoehtoina. Vaihteistoksi voi valita Mercedes-Benzin Telligentin tai PowerShiftin, vannoutuneemmat Sisu-miehet ottavat suorahampaisen Fullerin.

Oy Sisu Auto Ab ja Veho Group Oy Ab ovat marraskuun lopussa allekirjoittaneet sopimuksen Sisu Polar-siviilikuorma-autojen markkinoinnin ja myynnin käynnistämisestä Suomessa. Ensimmäiset asiakasautot tullaan luovuttamaan asiakkaille maaliskuussa 2011 ja koko Sisu Polar -tuoteperhe lanseerataan toukokuussa Kuljetus 2011- näyttelyssä Jyväskylässä.

Veho Hyötyajoneuvojen myyntiverkostossa Sisu-myynnistä tulee vastaamaan aluksi kahdeksan vastuullista Sisu-myyjää.  Sisun myötä Vehon tuotevalikoima laajenee entisestään, mikä vahvistaa yrityksen asemaa raskaiden kuorma-autojen myyjänä.

Sisu-kuorma-autot on suunniteltu erityisesti vaativiin käyttöolosuhteisiin, joissa se on ollut markkinajohtaja ja edelläkävijä 4-ja 5-akselisten ajoneuvojen segmenteissä. Tämän markkinajohtajuuden palautuminen Sisulle on myös uuden Polar -malliston tavoite.

Sisu Polar-malliston myynnin alkaessa Veho tarjoaa Sisu-asiakkaille kaikkiin ajotehtäviin räätälöityä Huolenpitosopimusta, jonka avulla asiakkaiden on helppoa suunnitella uuden ajoneuvon huolto- ja korjauskustannukset ennakkoon.

Lue seuraavaksi