Uutiset

Kuljetuskalusto

Silver Wayn avasi Lapualla

Valaisimien maahantuontiin, myyntiin ja valmistukseen erikoistunut Silver Way Oy avasi uuden raskaankaluston varaosa- ja varustemyymälän perjantaina 8.3.2013 Honkimetsän teollisuusalueella Lapualla. Uudet noin 760 m² toimitilat pitävät sisällään myymälän ja suuret varastotilat. Myymälän ja varastotilojen yhteydessä on myös viihtyisät ja hyvin varustellut edustustilat saunoineen, joita on mahdollista vuokrata. Uusien toimitilojen myötä pystytään asiakkaille tarjoamaan myös lisävarusteiden asennus mahdollisuus.

Kahdessa kerroksessa toimivassa myymälässä on panostettu erityisesti tuotteiden esillepanoon. Tällä hetkellä myynnissä olevia tuotenimikkeitä on yli 20 000 kappaletta.

Silver Way Oy on myös yhden Suomen suurimmista raskaan kaluston varaosia ja varusteita myyvän verkkokaupan www.jussinmaki.netin takana. Uudet suuremmat tilat helpottavat tavarankäsittelyä ja näin ollen myös nopeuttavat toimituksia. ”Verkkokauppaa ja myymälää kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti”, toteaa Mikko Jussinmäki.

Myymälässä on myös työvalojen testiseinä, jossa asiakas pystyy itse testaamaan ja vertaamaan erilaisia valoja käytännössä.

Yksi tuotteista on Silver Way Oy:n itse valmistama Silver Lights -ksenontyövalo ammattilaisille.

Myymälän ja varastotilojen yhteydessä on myös viihtyisät ja hyvin varustellut edustustilat saunoineen, joita on mahdollista vuokrata.

Noora Nyrö

Lue seuraavaksi