Uutiset

Kuljetuskalusto

Silver Way Oy avasi uudistetun jussinmaki.net-verkkokaupan

Verkkokaupan pääpaino on raskaan kaluston varaosissa ja varusteissa, mutta jussinmaki.net tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman myös työvaatteita, kemikaaleja, valaisimia ja paljon muuta. Laatuun on panostettu ja tuotteita löytyy niin metsä­koneyrittäjille, kuljetusliikkeille kuin yksityisille kuluttajillekin.

Tuotteita verkkokaupassa on nyt yli 11 tuhatta ja joka päivä valikoima lisääntyy, joten esimerkiksi raskaan kaluston varaosat on jaettu merkkikohtaisiin ja muihin varaosiin. Näin tuotteet löytyvät helpommin. Jos haluttua tavaraa ei kuitenkaan löydy, asiakas voi tiedustella varaosakyselylomakkeen avulla haluamaansa. Myös myyjien numerot ovat selkeästi esillä verkkokaupassa, joten myös henkilökohtaista palvelua on saatavilla ja tilauksia voi tehdä myös puhelimitse.

Toimitus- ja maksutapoja on useita. Nettikaupasta tilatut tuotteet voi myös noutaa juuri avatusta Silver Way Oy:n raskaan kaluston myymälästä, joka sijaitsee Lapualla Lohkarekuja 1:ssä.

Verkkokauppa on auki 24/7, joten asiakas pääsee tutustumaan tuotteisiin milloin vain. Toimitusaika tilauksilla on yleensä 1–3 arkipäivää.

Lue seuraavaksi