Uutiset

Kuljetuskalusto

Schmitzin perävaunut tunnetaan, kivilavat tulossa

Renaultin myyntipisteen tuloa samaan toimipisteeseen myyntipäällikkö Markku Laine pitää tervetulleena. ”Renault-myynti tuo lisää asiakaspintaa tähän lähelle. Meidän on helppo kommunikoida tässä ja rakentaa asiakkaalle sopivaa pakettia.”

Schmitz on tunnettu laadukkaista rahtiperävaunuistaan. Näillä on vankka asema markkinoilla. Laine kertoo mallistossa olevan myös kuorma-autojen kivilavoja, joita tullaan tarjoamaan entistä voimakkaammin Suomenkin markkinoille. ”Schmitz Cargobull M.KI -sarjan lavoilla on monia hyviä ominaisuuksia ja ovat samaa tunnetusti korkeaa laatua kuin Schmitz-perävaunut”, kertoo Laine.

”Lavoja tehdään suurina sarjoina, joka laskee tuotantokustannuksia merkittävästi. Suuret määrät käytössä olevia lavoja tuovat kokemuksia mitä erilaisemmista käyttötarkoituksista ja pitkäjänteinen suunnittelutyö takaa tuotteiden sopivuuden niin alustoille kuin moniin käyttötarkoituksiin.”

”Muoto on hieman erilainen kuin mitä meillä on täällä totuttu näkemään. Tuote on sopiva meilläkin moniin töihin ja korkea hinta/laatusuhde on varmasti ostajaa kiehtova tekijä. Varustuksia, joita Suomessa tarvitaan, on saatavissa hyvin M.KI-lavoihin, esimerkiksi lavalämpö ja hydraulinen takalippa”, esittelee Laine.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi