Uutiset

Kuljetuskalusto

SAP ja Girteka Logistics digitalisoivat kuljetusalan

SAP ja Girteka Logistics yhteistyöhön

SAP SE aloittaa yhteistyön Girteka Logisticsin kanssa, joka on Euroopan suurin kuljetusyritys täyskuormakuljetuksissa. Yritykset ottavat käyttöön koko kuljetusketjun kattavan hallintaratkaisun. SAP:n toimialapohjaisten teknologia-alustojen ja -ratkaisujen avulla Girteka Logistics tähtää liiketoimintansa täydelliseen digitalisoimiseen ja sitä kautta kasvutavoitteeseensa vuonna 2025.

SAP:n ratkaisut luovat kokonaisvaltaisen digitaalisen kehyksen Girteka Logisticsille koskettaen jokaista 18 000:ta työntekijää ja kaikkia liiketoiminta-alueita Euroopassa ja IVY-alueella. Näihin kuuluvat esimerkiksi ratkaisut finanssialalle, hinnoitteluun, sopimusten- ja tilaustenhallintaan, alihankintoihin, suunnitteluun, varastonhallintaan, toimitusaikatauluihin, lastinkäsittelyyn sekä asiakaspalveluun ja -tukeen. Standardoitu ja täysin integroitu ratkaisu yksinkertaistaa ja automatisoi monimutkaiset logistiset prosessit sekä parantaa Girteka Logisticsin kuljetuspalveluiden tarkkuutta ja tehokkuutta.

“Asiakkaamme haluavat maksimoida kuljetusinvestointien tuotot yhdistämällä suuret ja kehittyneet logistiikkatoimittajat”, kertoo Edvardas Liachovicius, Girteka Logisticsin pääjohtaja. ”Aiomme vastata vaatimuksiin ja olla läpinäkyviä ja tehokkaita suurten tavaramäärien kuljetuksissa kilpailukykyisellä hinnalla. Samaan aikaan autamme asiakkaitamme erinomaisten käyttökokemusten varmistamisessa heidän omille asiakkailleen.”

”Girteka Logistics määrittelee rahtialan uudelleen. SAP:n ollessa strateginen kumppanimme voimme nostaa liiketoiminnan tuottavuuttamme ja linjata sisäiset prosessimme. Samalla varmistamme asiakkaillemme kuljetushallintamme korkeatasoisen laadun. Yhdessä nopeutamme koko kuljetusalan digitalisointimatkaa”, sanoo Girteka Logisticsin tietohallintajohtaja Martynas Sarapinas.

“SAP haluaa monipuolistaa tulevaisuuden logistiikkaa innovaatioilla ja teknologialla ja olla katalysaattori markkinoiden strategisten, digitaalisten kuljetuspalveluiden vaatimuksille Euroopassa”, sanoo Brian Duffy, SAP:n EMEA North -alueen johtaja. ”Kokemustaloudessa pelkkä siirtyminen paikasta A paikkaan B ei enää riitä. Kuljetusyrityksillä on kriittinen rooli, kun dataintegraattorit yhdistävät toimitusketjujen pisteet toisiinsa. Yhdessä voimme näyttää tietä.”

Lue myös: Volvo Trucksilta Liettualaiselle Girteka Logisticsille 1800 Volvo FH:ta

Lue seuraavaksi