Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Trucksilta Liettualaiselle Girteka Logisticsille 1800 Volvo FH:ta

Volvo Trucks 1800

Volvo Trucks on allekirjoittanut puitesopimuksen, joka kattaa 1800 uuden Volvo FH -kuorma-auton toimituksen Liettualaiselle Girteka Logisticsille. Kauppa sisältää ennätykselliset 900 Volvo I-Save toiminnolla varustettua FH kuorma-autoa. Volvo Trucksin uusimmalla innovatiivisella I-Save polttoainesäästötekniikalla voi vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä jopa 7%.

Toimituksen ensimmäiset autot luovutetaan Girtekan ajoon tammikuussa 2020. Uuden kaupan myötä Girtekan ajossa tulee olemaan yhteensä 6 000 Volvoa.

”Volvo FH I-Save –toiminnolla on vastauksemme Girteka Logisticsin kaltaisten kuljetusyritysten haasteisiin. Se on täydellinen ratkaisu, jossa yhdistyvät uusin tekniikkamme vähentääksemme polttoaineenkulutusta huomattavasti kaukoliikenteessä, ajettavuudesta tinkimättä”, Volvo Trucksin toimitusjohtaja Roger Alm kertoo.

Polttoainetalous oli yksi ratkaisevimmista tekijöistä, jotka johtivat Girteka Logisticsin päätökseen valita Volvo.

”Meille on vuosien varrella vaikuttanut päätöksiin Volvo Trucksin laatu, turvallisuusominaisuudet sekä tehokkuus. Volvo Trucksin erinomainen polttoainetaloudellisuus merkitsee meille isoa askelta logistiikkayrityksenä kohti tehokkuutta ja kestävyyttä. Valitsemme Volvo Trucksin, koska keskitymme kuljetusten tulevaisuuteen ”, sanoo Girteka Logisticsin toimitusjohtaja Edvardas Liachovičius.

Volvo FH ja I-Save sisältää erittäin tehokkaan D13TC-moottorin ja kattavan polttoainetaloudellisuuspaketin. I-Save ‑toiminnon kaikki ominaisuudet on suunniteltu ja testattu perusteellisesti, jotta polttoainetta säästyy kaukokuljetusajossa tehokkaasti. I-Save polttoainetaloudellisuuspaketti sisältää päivitetyn karttapohjaisen I-See-toiminnon, I-Shiftin kaukoliikennettä varten optimoidulla ohjelmistolla, I-Cruisen ja I-Rollin, uudet polttoainetehokkaat taka-akselit, tyhjäkäyntisammutuksen ja ohjaustehostimen pumpun, jonka tilavuus on säätyvä.


Lue myös: Volvon uusi logistiikkakeskus palvelee huoltoverkostoa

Lue seuraavaksi