Uutiset

Kuljetuskalusto

Salpausselän kisat kokoaa olympialaisten hiihtohuiput Lahteen

Scania Saplausselän kisat

Suomalaisten menestys Pekingin olympiakisoissa oli erinomainen. Suomen hiihtosankarit saavuttivat kisoissa kaiken värisiä mitaleita ja suomalainen hiihtourheilu sai varmasti uutta pontta menestyksestä.

Scania Suomi Oy on tänä vuonna mukana tapahtumayhteistyössä Suomen Hiihtoliiton kanssa Salpausselän kisoissa 25.-27.2.2022 Lahdessa, sekä marraskuussa 2022 hiihdon maailmancupin avauksessa Rukalla.

”On mahtavaa saada olla mukana tukemassa suomalaista hiihtourheilua. Olympialaisten menestys ja menestyksen tuoma hiihtohuuma osoitti, että suomalaiset ovat hiihtokansaa ja hiihtoa arvostetaan maassamme laajasti”, kertoo Scania Suomen markkinointipäällikkö Olli Heikkinen.

”Suomen Hiihtoliiton kautta voimme olla tukemassa lasten ja nuorten hiihtoharrastuksen tukemista ja kehittämistä, jotta hiihtomenestyksestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa. Hiihto on raskas laji, joka vaatii kestävyyttä ja sitkeyttä. Nuo ominaisuudet kohtaavat erinomaisesti myös Scanian tuotteiden kanssa ja siksi yhteistyö hiihtourheilutapahtumissa oli meille luontevaa”, lisää Heikkinen.

Perinteiset Salpausselän kisat alkavat perjantaina 25.2.2022 ja kisoja käydään aina sunnuntaihin 27.2. saakka. Scania Suomi Oy on kisoissa mukana tapahtumakumppanina.

Kisojen tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta: https://lahtiskigames.com/Lue seuraavaksi