Uutiset

Kuljetuskalusto

Sähköistä varaosakauppaa

Koivunen Oy Web Shop -ohjelmalla voi etsiä tuotteita lukuisilla erilaisilla hakumenetelmillä, kuten rekisterinumerolla, malli- ja numerohaulla tai yksinkertaisella ajoneuvohaulla. Web Shopissa voi myös selailla tuoteluokkia ja -ryhmiä tuote- tai bränditasolla. Kaikista tuotteista on tarkat tuotetiedot, valtaosassa kuva ja täsmälliset saatavuustiedot sekä hinnat. Kaikista ajoneuvohauista, tilauksista sekä kustannusarvioista jää hakuhistoria, johon voi palata aina halutessaan.

Ohjelman autokanta on hyvin kattava tarjoten täsmälliset tiedot ajoneuvoista, rekisteröinneistä, vara- ja huolto-osista sekä huolloista ja korjauksista. Myös tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista.

Autodata-ohjelmistoon integroitu Koivunen Oy Web Shop on työkalu myös korjaamoille, sillä ohjelmistojen yhteensovittamisella korjaamot saavat yhdistettyä ajoneuvojen korjaus-, määräaikais- ja vuosihuoltojen tiedot sopiviin tuotteisiin. Myös tuoteyhteenvedot, osahaut ja työlistat hoituvat ohjelman kautta. Ohjelman asetuksissa yrittäjä voi määritellä omat logonsa ja yhteystietonsa sekä hinnoitella palvelunsa itse. Kustannusarvion kuluttajalle saa hetkessä.

Lue seuraavaksi