Uutiset

Kuljetuskalusto

Rolba aloitti imupainelaitteiden myynnin Suomessa

Ruotsin Hedesundassa päämajaansa pitävä Rolba Svenska AB on solminut yhteistyösopimuksen Cetelse Oy:n kanssa. Sopimus kattaa teollisuuden ja kunnallistekniikan kunnossapitotöissä käytettävien imu- ja painelaitteiden myynnin Suomessa.

Rolba Svenska AB on Pohjoismaiden suurimpia valmistajia alallaan ja tuottaa noin 40 yksikköä vuodessa yleisimpien kuorma-automallien päälle asennettuna. Laitteiden suunnittelussa on lähtökohtana helppo huollettavuus, esim. Super Combi -mallissa mikään komponentti ole toisen edessä vaikeuttamassa kunnossapitoa. Pohjoismaisiin oloihin kaikki jäätymiselle alttiit komponentit on asennettu eristettyyn tilaan.

Laitetilat lämmitetään alustan moottorin järjestelmään integroidulla lämmittimellä. Laitevalikoima koostuu 16 tonnin alustalle asennettavasta City Combista, 18 tai 26 tonnin alustalle rakennetusta Medium Combista aina sisäkkäissäiliöratkaisulla toteutettuun Super Combiin. Mallistossa on myös lietettä kuivaava MZ –laitteisto, joka soveltuu erityisesti haja-asutusalueille.

Rolba -tuotteet ovat sarjavalmisteisia ja niihin on saatavana lukuisia, niin ikään sarjavalmisteisia lisävarusteita, kuten imuletkukelat, tulvapumppu, veden kuumennin jne. Koneiden hallinta- ja ohjauslaitteet informaatiojärjestelmineen on kehitetty pitkällä aikavälillä käyttäjäkunnan kanssa, ja niissä on keskitytty olennaisiin yksityiskohtiin. Myös runsaat valaistut säilytystilat ovat olennainen osa Rolban ominaisuuksista. Tärkeä osa käyttäjän hygienian kannalta on käsienpesumahdollisuus lämpimällä vedellä.

Yli viidenkymmenen vuoden kokemuksellaan Rolba luottaa tuotteisiinsa niin paljon, että antaa niille kahden vuoden takuun. Cetelse Oy:llä on ennestään sopimus Amphitec B.V:n kanssa suurtehoimureiden Suomen myynnistä, ja Rolba täydentää hyvin suurimmaksi osaksi samalle asiakaskunnalle tarkoitettua tuotevalikoimaa.

www.cetelse.com

Lue seuraavaksi