Uutiset

Kuljetuskalusto

Riverside Truck Meeting 2012 – kromikekkerit

Paljolti paikallisten automiesten, Markku Rion, Petri Kolisevan ja Pasi Marttilan käsialaa oleva Riverside Truck Meeting sai edelliskesänä varsin myönteisen vastaanoton, mikä pisti itäuusmaalaiset aktiivit suunnittelemaan tapahtumaa myös tälle vuodelle. Työtä pelkäämätön joukkio varasi käyttöönsä leirintäalueen pysäköintialueineen ja toivoi paikalle saapuvan mahdollisimman monipuolisen ja laajan joukon maanteillämme liikkuvaa kalustoa. Ja toive toteutui, sillä tapahtuman lähestyessä kasvoi myös automiesten mielenkiinto kaluston esittelyyn.

Lopulta paikalle saapui noin seitsemänkymmentä tuloksentekijää, jotka edustivat niin viimeiseen piirtoon viimeisteltyjä näyttelyajokkeja kuin arkisempiakin, mutta käyttäjän huolella vaalimia työkaluja. Sateen kosteuttamalla nurmikentällä nähtiin myös ilahduttavan laaja otoseilispäivän, mutta edelleen liikenteessä olevasta kalustosta. Näyttävän kuljetuskaluston lisäksi Kokonniemeen saapui lukuisa joukko yrityksiä esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan.

Hyväntuulista ja vapaamuotoista tapahtumaa seuratessa kuljetusalan synkät näkymätkin tuntuivat jäävän taka-alalle, joten toivotaan tapahtuman saavan jatkoa myös tulevina vuosina.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi