Uutiset

Kuljetuskalusto

Retroilua Rekkakukossa

Entisaikojen hyötyajoneuvojen ympärille rakentuva Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa lauantaina 5.5.2018 nyt jo viidennen kerran. Keväinen tapahtuma kerää yhteen vanhat hyötyajoneuvot sekä niiden harrastajat. Leppoisan maineen saaneessa tapahtumassa esitellään paitsi museoautoja, myös edelleen hyöty- tai harrastekäytössä olevia nostalgiaikään yltäneitä hyötyautoja. Paikalle voi edellisvuosien tapaan kaartaa myös vahaamattomalla ajokilla – sellaisella lähitulevaisuuden museoautolla.

Ennakkoilmoittautumisten perusteella alueella nähdään jälleen lukematon määrä hienoja ja harvinaiseksi käyneitä hyötyautoja. Museoajoneuvoksi entistetyllä 1950-luvun ajokilla on kerrottavanaan monesti hieno tarina, johon kuuluu raskaita kuormia sekä omistajaltaan vaivaa vaatinut entisöintityö. 2000-luvun alussa työnsä aloittanut auto on sekin ollut jo monessa mukana, mikä on saattanut jättää auton pintaan arvokasta ja edelleen näkyvissä olevaa patinaa. 

Lauantaina 5.5.2018 kello 9:00 – 15:00 välisenä aikana avoinna oleva tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Ajoneuvonäyttelyn ohella tapahtumassa on myös raskaan kaluston osiin keskittyvä rompetori. Alueella sijaitseva kahvila ammattilaisineen pitää huolen, että nälkä ja jano pysyvät loitolla tapahtumasta ja sen vieraista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja alueella on erittäin paljon maksuttomia pysäköintipaikkoja näyttelyyn saapuville vieraille. Mutkattomien järjestelyjen takaamiseksi järjestäjät toivovat retrorekoilta ja erityisesti rompetorimyyjiltä ennakkoilmoittautumista joko sähköpostitse tai puhelimitse. Sujuvan tapahtuman aikaansaamiseksi toivomme, että kaikki näyttelyajoneuvot sekä rompetorimyyjät ovat alueella näyttelyalueen porttien avautuessa yleisölle lauantaina kello 9:00.

Lisätietoa tapahtumasta ja yhteystiedot osoitteesta rekkakukko.fi.

Lue seuraavaksi