Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucksin uusi F1–erikoismalli Power Truck Show:ssa

Power Truck Show -kuljetusmessuilla Renault Trucksin osaston U140 päävetonaulana on uusi F1-henkeen ja Renault Sportin kanssa yhteistyössä kehitetty T High Renault Sport Racing -erikoismalli. Renault Trucks osastolla on esillä myös Ab KMR-Trans Oy:n ajossa oleva 2019 mallisarjan T-sarjalainen, sekä Kuljetus H. Modigin ajoon menevä tuliterä T High. 

Takuuvarma päänkääntäjä: T High Renault Sport Racing
T High Renault Sport racing -erikoismalli sopii kuljetusyrityksille, jotka haluavat tarjota kuljettajilleen vain parasta. ”T Sportti” on suomalaisen kuljettajan unelma-auto, mutta formulamaailman sporttisuudesta huolimatta polttoainetaloudellisuudesta tai tuotteen hinta-laatusuhteesta ei tarvitse tinkiä.
”Vain rajoitetun ajan myynnissä olevat T High Renault Sport Racing -erikoismallit saadaan Suomeen kesän aikana. Ensimmäinen T High Renault Sport Racing -vetäjä toimitettiin Hoplog Oy:n ajoon. Kaiken kaikkiaan näyttävää erikoiserän autoa valmistuu tehtaalta 100 kappaletta, joista Suomeen saadaan. Useat Suomeen saatavat autot ovat jo asiakkaansa löytäneet, mutta vielä löytyy uusia T High Renault Sport Racing -vetäjiä nopeille päättäjille”, sanoo Renault Trucksin myyntijohtaja Pasi Gerpe.

T- ja T High 2019 -mallisarja
Tänä vuonna ensimmäistä kertaa toukokuussa Helsingin Kuljetusmessuilla esitelty 2019-mallisarja on nyt entistäkin näyttävämpi ja polttoainetaloudellisempi. Myös kuljettajan mukavuutta lisääviä ominaisuuksia on vuoden 2019 mallisarjassa lisätty. Istuinten ja ohjauspyörän verhoilu on tyylikästä mustaa nahkaa. Kojelaudan ja ovien somisteet ovat hiilenmustat tehden ilmeestä tyylikkään ja ylellisen. Optivision-järjestelmä käyttää nyt tallennettua karttapohjaista dataa. Reitin maastonmuototiedot ovat tarkempia, ajettavasta matkasta saa vielä enemmän tietoa ja maantieteellinen kattavuus on 100-prosenttinen eivätkä yhteydet katkea. 

T High 2019 -mallin säleikön kehys ja peilit ovat maalattavissa tehdasvalmiina. Roadpad, Renault Trucksin uusi audio-, viihde- ja navigointijärjestelmä, parantaa käyttökokemusta entisestään. Uudessa Roadpadissa on seitsemän tuuman digitaalinen kosketusnäyttö, joka on integroitu kojelautaan.
”Vuoden 2019 mallipäivitykset ovat tulleet myös Renault Trucks D-, C- ja K-sarjoihin tuoden autoihin uusia ominaisuuksia. Yhtenä merkittävänä uutena ominaisuutena ovat ryömintävaihteet, jotka ovat saatavilla T-, C- ja K-sarjoihin”, jatkaa Gerpe.

T-sarja: Tuloksenteon työkaluna tunnettu
T-sarja on vakiinnuttanut asemansa Suomessa kaukokuljetusten tehokkaana ja laadukkaana tuloksenteon työkaluna. Myöskään näyttävyydestä, erinomaisesta ajettavuudesta ja ajomukavuudesta ei T-sarjalaisen kohdalla tarvitse tinkiä. Suomessa T-sarja on varsinkin Etelä-Suomen teillä jo varsin tuttu näky.

Uutta kalustoa ajoon myös Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun kautta
Tilapäisiin kuljetustarpeisiin Renault Trucks -kuljetuskalustoa on mahdollista vuokrata Volvo Truck Rental -palvelun kautta. Kalustosta löytyy esim. Renault Master hyötyajoneuvoja, jakeluautoja, kylmäkuljetuksiin soveltuvaa kalustoa ja T-sarjan vetäjiä. Power Truck Show:n autonäyttelyalueella nähdään tänä vuonna Volvo Truck Rentalin ajossa oleva uusi Renault Trucks T 520 High 6×2. Paikan päällä on Volvo Truck Rentalin asiantuntijoita kertomassa Volvo Truck Rentalin Suomen kattavimmasta hyötyajoneuvojen vuokrauspalvelusta lisää.

 

Renault Trucksin esittelykalusto Power Truck Show:ssa:

Osastolla U 140:
     Uutuus: T High Renault Sport Racing
     Uutuus:  Vuoden 2019 mallisarjan T High, KMR-Trans Oy:n ajossa
     Kuljetus H. Modig Oy:n uusi T High 520 Sleeper Cab väliteli
     Master pakettiautot
Palace-hallissa:
     T High Renault Sport Racing                                                                                    
Autonäyttelualueella:
     T High Renault Sport Racing -erikoismalli
     Volvo Truck Rentalin Renault Trucks T 520 High 6×2                              
     Transmito Oy:n tuunattu T-sarjalainen

Power Truck Show 2019 on auki perjantaina 9.8.2019 10-18 ja lauantaina 10.8.2019 10-18.
Valoshow jatkuu autonäyttelyalueella lauantaina 18-23.

LUE MYÖS: Renault Trucks esittelee uudistetun 2019-malliston kevään kuljetusmessuilla.

 

 

Lue seuraavaksi