Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucksin pääjohtaja Suomessa

”Suomalaiset kuljetusyrittäjät, kokeilkaa oikein kunnolla ja pyytäkää testiin uusia Renault kuorma-autoja”, sanoo yhtiön pääjohtaja ranskalainen Bruno Blin ja kehottaa kääntymään asiassa Renault kuorma-autojen myynnin puoleen. Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Arto Taipola ja hänen kollegoidensa verkosto palvelee Renault raskaiden kuorma-autojen myynnissä Suomessa.
”Vaikka olemme osa Volvo kuorma-autojen konsernia, olemme itsenäinen Renault kuorma-auto -tuotteena. Konsernina olemme eurooppalaisia kilpailijoita edellä, koska aloitimme jo vuosituhannen vaihteen jälkeen yhdistymisen. Aikaa tarvitaan aina kahden suuren toimijan yhdistyessä”, pääjohtaja Bruno Blin viittaa Renaultin ja Volvon yhteistyöhön. Osana suuren konsernin etua Blin mainitsee kehitysresurssit. Tulevien vuosien muutokset esimerkiksi kuorma-autojen käyttövoiman osalta ei pelota.
”Meillä on konsernissa monta tuotekehityslinjaa. Olemme toki päättäjien armoilla, valitaanko esimerkiksi Pariisiin sähkömoottoriset vai kaasulla käyvät ajoneuvot kaupunkijakeluun. Johonkin toiseen suurkaupunkiin ratkaisu voi olla se toinen, joten eri kehityslinjoja pitääkin olla. Diesel-moottorit kuuluvat edelleen lähitulevaisuudessa konsernin kehitysohjelmaan erityisesti pitkän matkan kuljetuksissa”, Bruno Blin sanoo.

Renault Trucks pääjohtaja Bruno Blin (vas.) ja suomalainen kuljetusyrittäjä Oy Martom Ab:n Jani Martikainen keskustelevat Renault T-520 ohjaamossa

Pääjohtaja Blin on tyytyväinen Renault Trucks kuorma-autojen tilanteeseen Suomessa ja hän itse on aidosti innoissaan omasta työstään.
”Ihmisten välinen vuorovaikutus ja tiimityö ratkaisevat. Toiselta ammattilaiselta saatu tuki vie asioita eteenpäin. Tulemme pysymään Suomessa ja kehitämme osaltamme myös suomalaisen kuljetusyrittäjän liiketoimintaa. Asiakas on meille Renaultilla se tärkein”, päättää hän.

Oy Martom Ab:n Renault T-520 High ’Black Devil’

Katso video tulevaisuuden kuorma-auton moottorin 3D-suunnittelusta:

Renault kuorma-autojen kotisivut

Renault kuorma-autojen jälleenmyyjät Suomessa:

Volvo Truck Center

Auto-Kilta Trucks

Wetteri Power Oy

Käyttöauto Trucks Oy

Lue seuraavaksi