Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault T High Edition

Renault Trucks tuo Suomen markkinoille uuden näyttävän Renault Trucks T High Edition kuorma-auton. High Edition -erikoisvarustelu on saatavilla kaikkiin uusiin T High Sleeper malleihin. Tehovaihtoehdot ovat 480 tai 520 hevosvoimaa.

Turvallisuusvarusteina ovat mukana mukautuva vakionopeudensäädin ja hätäjarrutustoiminto (AEBS), risteysvalot sekä ajovalojen pesimet ja pyyhkijät. Omapainoa on saatu pienemmäksi valmistamalla ilma- ja polttoainesäiliöt sekä ohjaamon takana oleva kytkentäteline alumiinista.

High Edition -erikoimallin ostaja saa polttoaineenkulutuksen seurantaan Optifleet check -palvelun 12 kuukaudeksi ja Optifuel-taloudellisen ajon koulutuksen.

Luksusta ohjaamoon tuovat hiilikuitu-look sisustan materiaalit, kaksiväriset nahkaverhoillut penkit punaisella tikkauksella ja High Edition -logolla. Erikoisvarusteluun kuuluvat myös nahkaiset käsinojat ja nahkainen ohjauspyörä rei’itetyllä pinnalla ja punaisella tikkauksella.

Ulkopuoliseen somistukseen kuuluvat ohjaamo erikoismaalaukset, korinväriset pölykapselit ja High Edition -hiilikuituteippaukset. Lisävarusteina ovat tarjolla Xenon-ajovalot, alumiiniset Dura-Bright vanteet sekä metalliväri

Ensimmäinen Renault T High Edition saapuu Suomeen kesän 2016 aikana.

Lue seuraavaksi