Uutiset

Kuljetuskalusto

Rautajärven Konehuolto Hiab-edustaja Kangasalla

Raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminnastaan tunnettu Rautajärven Konehuolto on kouluttanut henkilöstönsä hyvin tuotteiden pariin ja osaamista päivitetään koko ajan uusien tuotteiden ja tarpeiden mukaan. Yritys on aiemminkin toiminut myös erilaisten Hiab-tuotteiden parissa sekä nosturikorjaamona ja sillä on muun muassa ennestään oma nosturitarkastaja.

Työnjohtaja Heikki Niemelä sujahtaa tietokoneellaan Hiabin järjestelmään tarkastamaan vikakoodeja.

 

”Hiab-yhteistyö on tuonut meille ison talon tuotetuen, mikä helpottaa ja nopeuttaa toimintaa. Pääsemme nyt esimerkiksi suoraan varaosaohjelmiin ja osien tilauksen lisäksi saamme sieltä rakennekuvat ja korjausohjeet”, kiittelee Rautajärven Konehuollon korjaamon työnjohtaja Heikki Niemelä. ”Meillä on nyt omat diagnostiikkalaitteet Hiabin tuotteille, mikä nopeuttaa ja helpottaa pääsyä näihin järjestelmiin.”

Korjaamopäällikkö Henri Raivonen kertoo Hiabin merkkiedustuksen sopivan Rautajärven Konehuollon toimintaan hienosti. ”Uskon, että meidän joustava ja nopea toimintamallimme sopii oikein hyvin Hiabin asiakaskunnalle. Meillä on laaja kenttähuoltokalusto, jolla saamme haalvaantuneen kaluston kentältä liikkeelle ja raskaalle kalustolle suunniteltu korjaamo järeine siltanostureineen isoja laitteita varten. Hiabin tuotevalikoima on varsin laaja ja sen erikoisosaamisen saamiseksi asentajamme ovat käyneet ja käyvät edelleen kursseja Hiabilla.”

”Laaja mallisto tarkoittaa myös laajaa varaosatarvetta. Tätä varten kartoitamme vakioasiakaskuntamme kaluston ja pidämme niihin kriittiset varaosat varastossamme. Toimitukset Keski-Euroopan varastolta toimivat kuitenkin nopeasti ja iltapäivällä tilattu osa on meillä seuraavana aamuna yhdeksän–kymmenen aikaan”, päättää Raivonen.

Risto Rautio (kesk.) toi työpäivän päätteeksi Hiabin nosturilla ja Multilift-vaihtolavavarustuksella olevan autonsa Rautajärven Konehuollolle tutkittavaksi paineilmaventtiilin toimintahäiriön takia. ”Olen ollut täällä asiakkaana jo pitkään ja homma toimii. Tämä Hiab-edustuksen tulo sopi minulle oikein hyvin, sen myötä esimerkiksi varaosat saadaan entistä paremmin”, kiittelee Rautio.

 

Lue seuraavaksi