Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskoneelle Lumikon raskaan kaluston kylmäkoneiden huollot

Raskone oy laajentaa palveluvalikoimaansa ja vahvistaa raskaan kaluston huoltopalvelujen tarjontaa ostamalla kylmäkoneiden huoltopalveluliiketoiminnan Lumikko Huoltopalvelut oy:ltä 3.9.2018.
 
Raskoneelle siirtyy kaupan mukana 14 alan erikoisosaajaa sekä toimipisteet Seinäjoella, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Kisko- ja rautatiekaluston lämpötilanhallinta-laitteistojen huolto jää edelleen Lumikolle. Yrityskaupan ansiosta Raskoneesta tulee ainoa valtakunnallinen raskaan kaluston monimerkki-huoltoketju, joka voi muun huollon yhteydessä huolehtia myös asiakkaan kylmäkoneista. Raskoneen asiakkaat hyötyvät tästä aluevaltauksesta, koska näin he selviävät yhdellä huoltokäynnillä.
 
Raskoneen asiakkaina olevilla kuljetusyhtiöillä on käytössään tuhansia kylmäkoneita, jotka liikennöitsijöiden on jatkuvasti pidettävä toimintakunnossa. Esimerkiksi elintarvikkeiden kylmäketju ei saa katketa kovimmillakaan helteillä. Asiakkailla on myös suuri tarve saada kylmälaitteiden huolto merkkiriippumattomasti yhdestä paikasta. Raskoneen tavoite on tarjota kuorma-autojen jäähdytyskoneiden huoltopalveluja kaiken merkkisille laitteille.
 
Elokuussa Raskoneen ohjaksiin noussut uusi toimitusjohtaja Jan Popov sanoo, että lämpötilan hallintalaitteiden asiantuntijuus ja osaaminen on erittäin tärkeä lisä Raskoneen palveluvalikoimaan. Nyt tehty yrityskauppa on myös osoitus Raskoneen valitsemasta voimakkaan kasvun strategiasta.

”Olemme päättäneet kehittää Raskoneesta nopeasti koko maassa kaikille merkeille huoltopalvelua tarjoavan ”yhden luukun” palveluketjun”, Jan Popov sanoo.
 
Lumikon huoltopalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Saikkonen on tyytyväinen löydettyään Raskoneen raskaan kaluston toimintojensa ostajaksi.

”Olemme etsineet sopivaa syventävää yhteistyökumppanuutta koko maan laajuisen raskaan kaluston toimijan kanssa. Raskone on nyt harpannut kasvu-uralle, ja sillä on erittäin hyvät edellytykset jatkaa meidän maantieliikenteen kylmälaitehuoltoamme”, Saikkonen sanoo.

Lue seuraavaksi