Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskone tarjoaa myös maalauspalveluita

Raskone Oy:n Vantaan toimipisteessä on viime vuoden aikana tehty varsin mittavia investointeja ja uudistuksia, joilla tähdätään aikaisempaa parempaan ja ennen kaikkea nopeampaan läpimenoaikaan.

”Perinteisen huolto- ja korjaustoiminnan ohella olemme tehneet määrätietoista työtä myös korikorjausten saralla. Aikaisemmin trailerikorjaamona toiminut tila on muutettu korikorjausten tarpeiden mukaiseksi ja varustukseen kuuluu muun muassa seinäelementtien vaihtotyössä tarvittava alipainenostin. Kaikkein mittavin osa muutostyötä on ollut uuden maalaamon rakentaminen”, summaa Lehti vastikään valmistuneita muutostöitä.

Lehden mukaan maalaamo rakennettiin lähinnä omaan tarpeeseen, mutta palveluita tarjotaan toki myös muille niitä tarvitseville. Palveluvalikoimaan kuuluu niin pienet korjausmaalaukset kuin laajat ylimaalauksetkin. Korirakenteiden ohella maamme nykyaikaisimpiin maalaamoihin lukeutuvassa tilassa sumutetaan uutta väriä tarvittaessa myös alustaan tai ohjaamoon.

”Lähitulevaisuuden kirkkaana tavoitteena on lisätä korikorjauksen ja maalauksen volyymiä. Tilojen puolesta voimme ottaa sisälle yhdellä kertaa neljä yksikköä”, laskee Lehti, jonka mukaan volyymin kasvu haetaan lähinnä myynnin ja henkilöstön määrän kasvun kautta.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi