Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskone Airport – ajoneuvohuoltoa kellon ympäri

Hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalveluja tarjoava Raskone Airport Vantaalla tarjoaa osaamistaan nyt ympäri vuorokauden. Raskone Yölinjalla huolletaan ajoneuvoja läpi yön maanantaista perjantaihin. Illalla huoltoon tuotu ajoneuvo on ajoon valmis heti seuraavana aamuna.

”Ajoneuvojen huoltokäynnit keskellä työpäivää aiheuttavat harmaita hiuksia monessa kuljetusalan yrityksessä. Raskone Yölinja vastaakin suoraan Raskoneen asiakkaiden kysyntään”, kertoo Raskoneen toimitusjohtaja Timo Seppä.

“Kuljetusalan yrityksille aika on kirjaimellisesti rahaa. Jokainen tunti, jonka ajoneuvo viettää ajoaikana korjaamolla, on pois tuottavasta työstä. Me halusimme antaa yrityksille mahdollisuuden maksimoida kaluston hyötykäyttö. Päiväsaikaan ajossa oleva kalusto on tehokkainta huollattaa yöllä”, painottaa Seppä, jonka mukaan tarjolla on myös huollettavien autojen noutopalvelu.

“Tarvittaessa noudamme ajoneuvon asiakkaalta, huollamme sen yöllä  ja kuljettaja saa huolletun ajoneuvon seuraavana aamuna suoraan ajoon. “Nopeasti takaisin tielle” on ollut mottonamme pitkään. Uusilla palveluilla haluamme tehdä lupauksen entistä konkreettisemmaksi”, linjaa Seppä.

Yölinjan lisäksi Raskone Airport tarjoaa myös toisen uuden erikoisuuden:

Raskone Ohituskaista -palvelussa asiakkaan ajoneuvo otetaan kiireelliseen erityiskäsittelyyn. Ohituskaistan tavoitteena on saattaa asiakkaan ajoneuvo takaisin liikenteeseen korkeintaan vuorokaudessa.

“Ohituskaista on varattu poikkeuksellisiin tilanteisiin. Ohituskaista otetaan käyttöön, kun kalusto on kerta kaikkiaan pakko saada kuntoon mahdollisimman nopeasti,”, kuvailee Raskone Airportin korjaamopäällikkö Jukka Oksanen, jonka mukaan hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelujen lisäksi Raskone Airport tarjoaa täyden valikoiman raskaan kaluston perävaunupalveluja.

Lue seuraavaksi