Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaspari laajentui Kotkaan ja Kouvolaan

Raskaankaluston korjaamopalveluihin erikoistunut Raskaspari laajensi toimintaansa Kotkan ja Kouvolan alueille. Avajaisia vietettiin juhlallisesti helmikuun alussa.

Volvo ja Renault kuorma-autojen huolto- ja korjauspalvelut sekä myynti, siirtyi Kymenlaaksossa Raskasparille lokakuussa.

Kymenlaakson Volvo ja Renault kuorma-autojen korjaus-, huolto- ja varaosapalvelut sekä automyynti siirtyivät yrityskaupan myötä Raskasparille viime lokakuussa. Samalla lanseerattiin uusia palveluita asiakkaiden käyttöön. Raskasparin yhden oven periaatteen mukaan asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta, aina merkkikorjaamopalveluista katsastukseen ja päällirakennekorjauksiin.

Kaikki Raskasparin korjaamot ovat valtuutettuja Wabco -pisteitä joista löytyy laaja osatarjonta ja osaaminen perävaunuihin. Asiakkaalla on valittavanaan merkkikohtaiset tai tarvikevaraosat.

Kuorma-autopuolen lisäksi merkkikorjaamostatus on Volvo linja-autoihin. Virallisten merkkiedustusten ohella huoltopalveluita ja perusremontteja tehdään kaiken merkkisiin kuorma-autoihin sekä Volvon maansiirtokoneisiin. Kaikki Raskasparin pisteet palvelevat yhtenäisin aukioloajoin arkisin 06.00 – 22.00, lauantaisin 06.00 – 14.00. Muina-aikoina toimii 24h hätäpäivystys.

Kymenlaakson toimipisteiden avajaisia vietettiin näyttävästi Kotkan korjaamotiloissa. Nykyaikaiset tilat ovat valmistuneet 2009 ja läpiajettavia paikkoja, 32 metriä pitkässä hallissa, on viisi. Alueen asiakkaille suunnattu kutsuvierastilaisuus tarjosi rentoa menoa, huippu esiintyjiä ja maukasta ruokaa sekä mahdollisuuden tutustua Raskasparin henkilöstöön. Avajaisia viettämään oli saapunut kaikkiaan 230 kuljetusalan ammattilaista puolisoineen. Asiakaskunnassa palveluiden siirtyminen kotimaiseen omistukseen sekä Raskasparin vahva panostus nuorten koulutukseen sai kiitosta.

Teksti ja kuvat Jussi Löppönen

Kalle Salonen ja Jyrki Hakkarainen toivottivat asiakkaat tervetulleiksi avajaisgaalaan.

Volvo ja Renault kuorma-autojen huolto- ja korjauspalvelut sekä myynti, siirtyi Kymenlaaksossa Raskasparille lokakuussa.

Raskasparin palvelut kattavat koko yhdistelmän puskurista puskuriin.

Päällirakenteiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja korjauspalvelut löytyvät Raskasparilta.

Nykyaikaiset työkalut ja osaava henkilöstö on Raskasparin tavaramerkki.

Lue seuraavaksi