Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskas kalusto suuntaa Jyväskylään

Idea Autotuojien toimimisesta järjestäjänä ja koordinaattorina lähti AT:n raskaan kaluston toimitusjohtajaryhmästä, jonka puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Raimo Lehtiö.
”Automaahantuojat haluavat tuoda näyttelyn hyvien liikenneyhteyksien varrelle maantieliikenteen solmukohtaan”, sanoo Lehtiö ja toteaa, että Jyväskylän Paviljonki tarjoaa loistavat puitteet raskaan kaluston esittelyyn sekä messujen yhteydessä järjestettävälle seminaarille.

Kuljetus 2011 –seminaari osa SKAL:n juhlavuoden ohjelmaa

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry juhlii ensi vuonna 75-vuotista taivaltaan kuljetusnäyttelyn yhteydessä Jyväskylässä.
Näyttelyn yhteydessä järjestetään päättäjille ja alan ammattilaisille tarkoitettu seminaari, joka viestii maanteiden tavaraliikenteen merkityksestä Suomelle. Seminaarin ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Teknologiateollisuus ry:n Perävaunut ja päällirakenteet – toimialaryhmän valmistajat mukaan Jyväskylän näyttelyyn

Teknologiateollisuus ry:n Perävaunut ja päällirakenteet –toimialaryhmään kuuluu jäsenenä 28 valmistajayritystä ja sillä on hyvin kattava edustus suomalaisesta kuorma-autojen päällirakenteita ja kuorma-autojen perävaunuja valmistavasta teollisuudesta.
Toimialaryhmän yritykset uskovat, että toukokuu 2011 on hyvä ajankohta kuljetusnäyttelylle ja Jyväskylä mainio paikka keskeisen sijaintinsa ansiosta. Lisäksi Jyväskylä on messupaikkakuntana hyvin tunnettu.

Lue seuraavaksi