Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaansarjan varaosa- ja korjaamopalvelut – Iisalmen Rekkapiste Oy

Varaosaliikkeen puolella asiakkaita ja varaosamyyjät Esko Turunen ja Teuvo Sonninen (tummissa asusteissa).

Tällä hetkellä Iisalmen Rekkapiste Oy toimii 650 neliön tiloissa viiden työntekijän voimin. Korjaamon puolella on kaksi asentajaa Heiskasen lisäksi ja varaosapuoli työllistää kaksi työntekijää. Korjaamotila on seitsemän metriä korkeaa ja varustettu siltanosturilla, joka on avuksi monessa hommassa, kuten moottorin nostamisessa. Halliin mahtuu kerrallaan yksi moduulimittainen täysperävaunuyhdistelmä ja yksi nuppiauto tai perävaunu.

Monipuolista osaamista

Iisalmen Rekkapiste korjaa ja huoltaa kuorma-autot, perävaunut, jakelukaluston ja työkoneet. Huolto- ja korjaustyöt käsittävät alustatyöt: jarrut ja jousitukset, vaihteisto-, vetopyörästö- ja moottoriremontit, korien korjaus-, huolto-, muutos-, vaihto- ja kavennustyöt koskien myös perävaunuja. Jarrupuolella Iisalmen Rekkapisteellä on A-jarruluvat ja käytössä on perävaunujen jarrudiagnostiikan testauslaitteet ja koulutettu henkilökunta.

Iisalmen Rekkapisteen omaa osaamista ovat myös Volvon ja Scanian vaihteistojen peruskorjaukset. Varastossa on puolenkymmentä erityyppistä vaihteistoa sekä Volvoon että Scaniaan sekä muutama vetopyörästö.

Varaosat, tarvikkeet ja vaihto-osat

Iisalmen Rekkapisteen varaosapuolesta vastaavat pitkän linjan varaosamyyjät Esko Turunen ja Teuvo Sonninen. Varaosa- ja tarvikevarasto on melko kattava, järjestelmässä olevasta noin 16 000 nimikkeestä löytyy suoraan varastosta 6 000-7 000 nimikettä.

Iisalmen Rekkapiste toimittaa varaosia kaikkiin kuorma-auto merkkeihin ja malleihin sekä perävaunuihin. Varastosta löytyvät kaikki yleisimmät kulutusosat, suodattimet, jarruosat ja sähkölaitteet sekä tunnetut tuotemerkit, kuten: BWP, SAF, Knorr-Bremse, SV, Koni, Fleetguard, Donaldson, Wabco ja Dimex.

Vaihto-osista vaihteistot ja vetopyörästöt Iisalmen Rekkapisteen erikoisosaamista ja palvelua.

”Iisalmen Rekkapisteen toiminta on rehtiä, se tehdään mitä luvataan ja tarvittaessa töitä tehdään ympäri vuorokauden. Palvelumme on lisäksi koko maan kattavaa ”, kertoo toimitusjohtaja Seppo Heiskanen. Siksi yrityksen toiminta onkin kasvanut tasaiseen tahtiin joka vuosi ja se on kuulunut parhaaseen AAA-luokkaan jo yhdeksän vuotta.

www.iisalmen-rekkapiste.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi