Uutiset

Kuljetuskalusto

Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailu alkaa

Volvo Trucks, Cargoteciin kuuluva Hiab ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen käynnistävät ensi viikolla 32. kerran puunkuormaajamestarikilpailun. Suuren suosion saavuttaneen tapahtuman ensimmäinen osakilpailu käydään 6.-7. huhtikuuta 2017 Volvo Truck Center Tampereella, Nuutisarankatu 19. Osakilpailut jatkuvat eri paikkakunnilla kevään ja syksyn aikana. Viimeinen osakilpailu käydään 14.-15.9. Volvo Truck Center Jyväskylässä. Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailun finaali kisataan 30. syyskuuta Tuurissa, paikkana Keskisen Kyläkauppa.

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueella on mukana Volvon ja Hiabin esittelyauto, joka on varustettu yhteistyökumppaneiden viimeisimmillä teknisillä ratkaisuilla niin kuorma-auton kuin päällirakenteidenkin osalta.

Kilpailuautona ja koeajoautona kiertuepaikkakunnilla toimii Volvo FH16 8x4R 750hv WoodPro tehdasvalmis puutavara-auto, jonka erittely on optimoitu suomalaisiin haastaviin ajo-olosuhteisiin. Kyseinen erittely oli suosituin ”Volvon täydellinen puuauto” –kilpailussa, joka järjestettiin viime vuoden Puunkuormaajamestari 2016 -kilpailun yhteydessä. Puuauto on varusteltu I-Shift ryömintävaihteilla, Volvo Dynamic Steering –ohjausjärjestelmällä ja markkinoiden suosituimmalla akselistoratkaisulla, ilmajousitetulla tridem-ratkaisulla. Päällirakenteet ja pankot on toimittanut Alucar ja perävaunut Jyki.

”Puunkuormaajamestarikiertueella osallistujilla ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua ja koeajaa uusimalla tekniikalla varustettua puuautoa, joka on räätälöity maamme ajo-olosuhteisiin sekä kuulla lisää tuottavuutta ja tehokuutta lisäävistä teknisistä ratkaisuista ja palvelutuotteista sekä jälkimarkkinapalveluista ja –tuotteista Volvo asiantuntijoiden opastuksella”, kertoo Kimmo Ahonen, Aluejohtaja, Volvo Finland Ab.

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueeseen liittyvät uutiset, aikataulu ja kilpailusäännöt: https://www.facebook.com/puunkuormaajamestari

Volvo Truck Center Tampereella myös Mansen Mörinät 7.-8.4 ja Volvo Maantäristys 2017 -tapahtuma, jossa koeajoa Volvo maansiirtoautoilla ja maansiirtokoneilla.

Katso lisätietoja Volvon tapahtumista: 

http://www.volvotrucks.fi/fi-fi/news/tapahtumat.html

Lue seuraavaksi