Uutiset

Kuljetuskalusto

Pommierilta uuden sukupolven nosto- ja lukitusjärjestelmä väliseinille

Pommier Powerlift 6s

Kuormakorien varusteisiin erikoistunut Pommier on tuonut markkinoille Powerlift 6S -järjestelmän, joka on kehittynyt versio lämpötilahallittujen kuormakorien väliseiniin tarkoitetusta nosto- ja lukitusratkaisusta.

Lujuus, ergonomia, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat jo ennestään tuttuja ominaisuuksia Powerlift-tuotteissa. Uusi sukupolvi vie nämä ominaisuudet jälleen uudelle tasolle.

Uudistettu ja parannettu tuotevalikoima

Pommier on kehittänyt useita innovaatioita tehdäkseen Powerliftistä niin modulaarisen kuin mahdollista, jotta se vastaisi kaikkiin lämpösäädeltyjen kuormakorien siirrettävien väliseinien nosto- ja lukitustarpeisiin.

Uusi Powerlift 6S -sukupolvi on niin sanottu plus-versio menestyksekkäästä innovaatiosta, joka on jo jättänyt jälkensä. Powerlift-malliston innovaatiot parantavat työ- ja liikenneturvallisuutta, vähentävät työn kuormittavuutta sekä helpottavat käyttöä ja kunnossapitoa.

Kattava modulaarisuus takaa sopivuuden kaikkiin tarpeisiin

Lukitukset, liu’ut, materiaalit: Powerliftin vahvuus on monipuolisuus. Lukuisat vaihtoehdot tekevät Powerliftistä sopivan kaikenlaisiin kuormakoreihin ja käyttötarkoituksiin.

Powerlift 6S -järjestelmään on saatavissa

  • kaksi erilaista väliseinän siirron lukitusta: manuaalinen (avaimella) tai automaattinen (väliseinän kallistus 45 asteen kulmaan)
  • kaksi vaihtoehtoista laakerointia liukuihin: kuula- tai rullalaakeri, molemmat ruostumattomia
  • kolme lukitusvaihtoehtoa
  • liukukiskot alumiiniprofiilista tai sinkitystä teräksestä
Powerlift optionsLue seuraavaksi