Uutiset

Kuljetuskalusto

Pommierilta uuden sukupolven nosto- ja lukitusjärjestelmä väliseinille

Pommier Powerlift 6s

Kuormakorien varusteisiin erikoistunut Pommier on tuonut markkinoille Powerlift 6S -järjestelmän, joka on kehittynyt versio lämpötilahallittujen kuormakorien väliseiniin tarkoitetusta nosto- ja lukitusratkaisusta.

Lujuus, ergonomia, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat jo ennestään tuttuja ominaisuuksia Powerlift-tuotteissa. Uusi sukupolvi vie nämä ominaisuudet jälleen uudelle tasolle.

https://www.youtube.com/watch?v=-rNfrKtffSM

Uudistettu ja parannettu tuotevalikoima

Pommier on kehittänyt useita innovaatioita tehdäkseen Powerliftistä niin modulaarisen kuin mahdollista, jotta se vastaisi kaikkiin lämpösäädeltyjen kuormakorien siirrettävien väliseinien nosto- ja lukitustarpeisiin.

Uusi Powerlift 6S -sukupolvi on niin sanottu plus-versio menestyksekkäästä innovaatiosta, joka on jo jättänyt jälkensä. Powerlift-malliston innovaatiot parantavat työ- ja liikenneturvallisuutta, vähentävät työn kuormittavuutta sekä helpottavat käyttöä ja kunnossapitoa.

Kattava modulaarisuus takaa sopivuuden kaikkiin tarpeisiin

Lukitukset, liu’ut, materiaalit: Powerliftin vahvuus on monipuolisuus. Lukuisat vaihtoehdot tekevät Powerliftistä sopivan kaikenlaisiin kuormakoreihin ja käyttötarkoituksiin.

Powerlift 6S -järjestelmään on saatavissa

  • kaksi erilaista väliseinän siirron lukitusta: manuaalinen (avaimella) tai automaattinen (väliseinän kallistus 45 asteen kulmaan)
  • kaksi vaihtoehtoista laakerointia liukuihin: kuula- tai rullalaakeri, molemmat ruostumattomia
  • kolme lukitusvaihtoehtoa
  • liukukiskot alumiiniprofiilista tai sinkitystä teräksestä
Powerlift optionsLue seuraavaksi