Uutiset

Kuljetuskalusto

PLC Truck Service Oy MECA Truck -ketjuun

Uudellamaalla Espoossa sijaitseva PLC Truck Service Oy liittyi huhtikuussa MECA Truck -ketjuun. PLC Truck Service Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo, joka tekee myös Ivecon valtuuttamana merkkihuoltoja sekä korjauksia.

PLC Truck Servicellä on modernit, laajat tilat Espoon Juvanmalmin teollisuusalueen välittömässä läheisyydessä. PLC Truck Service Oy tekee raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjaustyöt. Korjaamolla hoituvat määräaikaishuoltojen lisäksi muun muassa pesu- ja katsastuspalvelut. Myös ajoneuvojen lisävarusteasennukset kuuluvat PLC Truck Servicen palveluihin.


Koivunen Oy on merkittävä autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Yritys on henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuoja. Koivunen toimii Suomen markkinoilla ja se on osa Pohjois-Euroopan johtavaa autoalan jälkimarkkinakonserni MEKO:a. MEKO Groupin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1,2 miljardia euroa.

Raskaan kaluston varaosa-, lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa. Koivusen raskaan kaluston tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Kymmenien tuotemerkkien valikoima sisältää kymmeniä tuhansia nimikkeitä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Tuotteita jälleenmyyvät MECA Truck -ketju, Lahden, Oulun ja Seinäjoen aluevarastot sekä hyvin varustetut raskaan kaluston varaosaliikkeet ja korjaamot kautta maan.

MEKO Group on johtava autoalan jälkimarkkinakonserni, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa ja Baltian maissa. MECA Truck on raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketjukonsepti. Tällä hetkellä Pohjoismaissa toimii useita kymmeniä ketjukonseptiin kuuluvia korjaamoita. Suomessa MECA Truck -korjaamoita löytyy eteläisestä Suomesta aina Lappiin saakka.

Ketju tarjoaa asiakkailleen laajan korjaamoverkoston, jossa tehdään monimerkkihuoltoja ja -korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai niitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössään nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla ne kykenevät suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. MECA Truck -ketju tuo asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. MECA Truck tarjoaa asiakkailleen 24/7 hinaus- ja tiepalvelun.


Lue seuraavaksi