Uutiset

Kuljetuskalusto

Pihistämällä koneen omistajaksi?

Volvo keskittyy jatkossakin painopistealueisiinsa, eli kuljettajaan, taloudellisuuteen ja ympäristöön järjestämällä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa kuljettajien taloudellisen ajotavan kilpailun, johon voivat osallistua kaikki ammattikuljettajat, joilla on voimassa oleva yhdistelmä- sekä kuljettajakortti. Kevään 2009 aikana alkavan kilpailun finaalin ajankohta on keväällä 2010 ja pääpalkintona on Volvo Construction Equipmentin valmistama minikaivukone.

– Vuoden 2008 aikana esittelimme kokonaan uudelleen sisustetut ohjaamot tarjotaksemme kuljettajille entistä paremman ja mukavamman työpaikan, sanoo Hans Börjesson, Volvo Trucksin Pohjoismaiden liiketoiminta-alueen johtaja.

– Tällä tiellä haluamme jatkaa ja kuljettajakilpailun avulla pyrimme voimakkaasti tuomaan esille kuljettajakoulutustamme ja ympäristön parantamiseen tähtääviä toimenpiteitämme. Niiden avulla niin kuljettajat kuin kuljetusyrittäjätkin saavat käyttöönsä työkaluja pystyäkseen säästämään polttoainetta ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Kuljettajakilpailu toteutetaan niin, että osanottajat voivat jälleenmyyjän luona käydessään ajaa tietyn kilpailulenkin ja alueen parhaat kuljettajat jatkavat edelleen maakunnallisiin tai kansallisiin finaaleihin, joiden parhaat pääsevät kilpailemaan kaivukoneesta.

Volvo avaa piakkoin Super Eco Driver websivut, joiden kautta voi seurata kilpailutuloksia ja kilpailun kulkua eri maissa.

Lue seuraavaksi