Uutiset

Kuljetuskalusto

Petteri Luode Volvo kuorma-automyyjäksi Tampereen Volvo Truck Centerille

Petteri Luode

Petteri Luode on valittu Volvo Truck Center Tampereelle kuorma-automyyjäksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2023.

Petteri Luode on työskennellyt Volvolla vuodesta 2019 lähtien. Hänellä on kokemusta työnjohdosta ja varustelusta. Viimeiset puoli vuotta Petteri on työskennellyt myyntikoordinaattorina Vantaan toimipisteessä. Ennen Volvolle siirtymistä hän toimi lähes 10 vuotta ajoneuvoyhdistelmänkuljettajana. 

Petteri on koulutukseltaan ajoneuvotekniikan insinööri ja intohimo autoja kohtaan on ollut jo hyvin nuoresta lähtien.

”Olen istunut pienestä pitäen kuorma-auton kyydissä varapapan nokkamallin N:läisessä. Pyöräkuormaajaa soramontulla pääsin ajamaan heti, kun jalat ylettyivät polkimille”, Petteri Luode kertoo.

Vapaa-aikana golfia ja liikuntaa harrastava Petteri on innoissaan uudesta tehtävästään: ”Odotan kovasti, että pääsen tarjoamaan asiakkaille tuotteitamme ja löytämään kokonaisratkaisuja, jotka palvelevat parhaiten asiakkaidemme tarpeita”, Luode sanoo. 

”Hienoa, että löysimme yrityksen sisältä uuden kuorma-automyyjän, joka tulee vahvistamaan uusien Volvo kuorma-autojen myyntiä Pirkanmaan alueella. Petterin aiempi kokemus sekä Volvolla että kuljettajana luovat hyvän pohjan uuteen tehtävään”, kertoo Volvo Truck Center idän alueen aluejohtaja Kalle Hakala.Lue seuraavaksi