Uutiset

Kuljetuskalusto

Penz-myynti KT-Kiinnitykselle

KT-Kiinnitys Oy hoitaa jatkossa Penz-nostureiden myynnin koko Suomen alueella. Yhteistyö A. Reponen Oy:n kanssa jatkuu ja Reponen hoitaa jatkossakin Penz-nostureiden asennukset, takuuasiat ja huollon.

Kangasniemellä toimipaikkaa pitävän KT-Kiinnitys Oy:n Kimmo Tiihosella on kokemusta puunkuljetuksesta, koska hänen omistamansa puunkuljetusyhtiö ajaa Versowoodille. Tiihosen mukaan kuljetusten kannattavuutta täytyy saada parannettua ja toimenpiteet tähtäävät nyt nimenomaan siihen, että käyttäjäkokemus saadaan siirrettyä tuotteisiin parantuneena kannattavuutena. Sen toteuttamiseksi idea on lyhyesti se, että Tiihonen ja kuljettajat Ismo Laitinen (kokemusta ajosta 35 vuotta) sekä Juho Väisänen (kokemusta 5 vuotta) testaavat Penzin puutavaranostimia ja antavat palautetta Penzille tuotekehitystä varten.

Samalla asiakaspalvelu paranee, sillä asiakkaiden on mahdollista päästä testaamaan puutavaranostimia, joita on Tiihosen puunkuljetusyhdistelmissä. Käytössä on Penz 12Z sähköohjattuna sekä 12Z mekaanisena mallina.

A. Reponen Oy:n päätoimialana teräsrakenteet, mutta raskaan kaluston palvelut, erityisesti puutavarakuljetusten osalta, ovat keskeinen osa toimintaa. Kasvua hakeva A. Reponen on juuri investoinut uusiin toimitiloihin ja muutto Joutsan Karimäkeen on parhaillaan käynnissä.

Maanlaajuista toimintaa tukemaan on rakenteilla myös huoltoverkosto.

Kuvassa kuljettajat Ismo Laitinen ja Juho Väisänen sekä Kimmo Tiihonen KT-Kiinnitykseltä ja Pekka Huikko A. Reponen Oy:stä.

Lue seuraavaksi