Uutiset

Kuljetuskalusto

Pekant Liedosta Raskassarja-myymälä

Pekant Lieto Oy

Pekant Lieto Oy on ostanut Turun Raskaskalusto-Osa Oy:n liiketoiminnan ja varaosavaraston. Samalla toimipisteestä tuli Raskassarja-ketjun jäsenliike. Turun ohikulkutien tuntumassa Avantin teollisuusalueella toimiva Pekant Lieto on jo aikaisemmin kuulunut Raskassarja-korjaamoketjuun. Nyt tehty liiketoimintakauppa tuo korjaamon yhteyteen varaosamyymälän, josta saa kaikkia Raskassarja-ketjun valikoimissa olevia tuotteita.

”Varaosamyymälä vahvistaa Pekant Liedon mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempia raskaan kaluston palveluja”, arvioi Pekant Liedon toimitusjohtaja Jari Kuusela, jonka mukaan varaosien hankinta Turun seudulla helpottuu entisestään, sillä Pekant Liedolla on poikkeuksellisen pitkät aukioloajat; varaosamyymälä ja korjaamo palvelevat arkisin aamukuudesta iltakymmeneen.

Turun Raskaskalusto-Osan toimintaa hoitaneet osakkaat Miia Tapio ja Jani Sihvo siirtyivät kaupan mukana Pekant Liedon palvelukseen. Yrityksen varaosamyynti, korjaamo ja taloushallinto työllistävät nyt 16 henkeä. Korjaamolla tehdään lähes kaikkia raskaan kaluston korjauksia ja huoltotöitä. Erikoisosaamisena ovat muun muassa VAK/ADR-kuljetuskaluston ja kuivatavaran bulk-kaluston huollot ja korjaukset.

Pekant Lieto Oy kuuluu yritysryppääseen, jolla on myymälä Oulussa sekä korjaamot Oulussa ja Jäälissä. Kaikki toimipisteet kuuluvat Raskassarja-ketjuun. Pekantin yritykset Oulun talousalueella ja Liedossa työllistävät yhteensä runsaat 40 henkeä.

Mustasaaressa Vaasan kupeessa toimiva Vamu Truckservice & Parts Oy Ab on jäänyt pois Raskassarja-ketjusta. Yritys päätti, ettei se hae pysyvää jäsenyyttä koeajan päättyessä. 

Lue seuraavaksi