Uutiset

Kuljetuskalusto

Pedersöre TruckMeet – kekkerit Pohjanmaalla

Kesäkuun alkupuolella nähdään viihteellinen ja vapaamuotoinen rekkatapahtuma Pedersöre TruckMeet myös Pohjanmaan Pedersöressä. Paikallisten aktiivien organisoima tapahtuma järjestetään nyt jo kolmatta kertaa – tällä kertaa tapahtumapaikkana on Lillbyn nuorisoseuran tanssipaviljonki Klacken. Lauantaina 8.6.2013 järjestettävä tapahtuma on avoinna aamukymmenestä iltakahdeksaan saakka.

Järjestäjien mukaan kaikille avoin ja maksuton tapahtuma kokoaa alueen arkiset tuloksentekijät, joiden lomassa nähdään myös muutamia show-autoja. Tapahtumassa ei tarvita tuomareita, sillä kilpailemisen sijaan pääpaino on kalustoesittelyssä ja mukavassa yhdessäolossa.

Tällä kertaa luvassa on myös aikaisempaa suurempi ja laajempi messualue, missä kuljetus- ja maarakennusalaan liittyvät yritykset ja palvelutarjoajat voivat esitellä tuotteitaan. Luvassa on ainakin koeajomahdollisuuksia niin kuljetuskalustolla kuin maarakennuksessa käytettävällä kalustolla.

Vauhdikkaampaakin menoa on tarjolla, sillä Truck Race –kisaaja Erik Forssström tiimeineen saapuu paikalle kisakalustollaan. Närpiöläinen kynäruiskumaalari Johnny Sjöblom taasen esittelee vieraille maalauksen saloja. Ajokortittomat kävijät pääsevät ottamaan tuntumaa ajamisesta koulutuskeskus Optiman kuorma-auto- ja maarakennuskonesimulaattoreilla. Viihteellisestä puolesta vastaa muun muassa Piteån Johnny Cashiksikin nimetty Fredrik Lundman, joka jatkaa esiintymistään myös illan After Truk Meet –juhlissa.

Lue seuraavaksi