Uutiset

Kuljetuskalusto

Pajakulma palvelee nyt Pitäjänmäelläkin

 Pitäjänmäki on Pajakulman yhdestoista toimipiste Suomessa, tämän lisäksi yrityksellä on toimipisteet Tallinnassa ja Riikassa. Uusi toimipiste palvelee asiakkaita arkisin 7.00-16.30. Takkatiellä, kuten muissakin Pajakulman toimipisteissä, asennetaan ja huolletaan kaikkia vaihtolavalaite- ja nosturimerkkejä tarpeen mukaan. Asiakkaalle pyritään tarjoamaan apu nopeasti merkistä riippumatta ja tarvittaessa jopa tien päällä.

Pajakulman Takkatien toimipisteessä on kahdeksan autopaikkaa päällirakenteiden, kuten esimerkiksi nostureiden, vaihtolavalaitteiden ja takalaitanostimien huolto-, korjaus- ja asennustöitä varten. Tilat on varustettu asianmukaisilla koneilla, laitteilla ja työkaluilla. Esimerkiksi kattonostureita on neljä kappaletta trukin lisäksi helpottamassa asennustöitä. Myös hydrauliikkaletkujen valmistamisessa tarvittavat koneet ja liittimet löytyvät omasta varastosta. Tärkein tekijä on ehkä kuitenkin Pajakulman osaava, pitkän kokemuksen omaava henkilökunta, johon kuuluu kuusi asentajaa, joilla on sähkö- ja hydrauliikkapuolen monimerkkiosaaminen sekä päällirakenteiden että autojen osalta. Helsingin toimipisteen vetäjänä toimii aluepäällikkö Simo Salo ja huollon- sekä asennuspuolen asiakaspalvelusta vastaavat Timo Salo Jani Hietasen kanssa.

Pajakulman uuden toimipisteen varaosa- ja tarvikepuoli on jo nyt kattava, mutta sitä tullaan vielä laajentamaan tulevien tarpeiden mukaan. Valikoimissa ovat kaikki päällirakentamisessa tarvittavat varusteet, kuten esimerkiksi erilaiset työvalot, majakat, varustelaatikot ja öljyt. Myös jousityöt onnistuvat Takkatien toimipisteessä, samoin kuin luvanvaraiset nosturien ja takalaitanostimien vuositarkastukset ja -huollot.

www.pajakulma.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi